Mama2012/2020/2022
Fanka BB :)
Tylko ze po 2h ma być mniejszy niż po 1h, ma cukier lecieć nie rosnąć.No ale w sumie jest że nie powinno przekraczać 140
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Tylko ze po 2h ma być mniejszy niż po 1h, ma cukier lecieć nie rosnąć.No ale w sumie jest że nie powinno przekraczać 140
U mnie ta różnica to 10 dni, między usg a om ale owulację miałam w 25 dc i to dlatego. Najważniejsze, że serduszko jest, cudnieHej Dziewczyny, byłam dziś na wizycie, jest serduszko, lekarz nie powiedział ile uderzeń na min, ale mówił, że jest ok. Wg OM dziś 7+0, wg usg 6+1 i trochę mnie to martwi, bo miałam monitoring owulacji i w sumie mało możliwe, że była później. Póki co nie założył mi karty ciąży, ma to zrobić na kolejnej wizycie za 3 tyg z wynikami badań krwi. Nie ukrywam, że trochę mnie martwi ta różnica między usg i OM
No zobaczysz co Lekarz powie. Ewentualnie karze powtórzyć. A i tak jeszcze się robi potem krzywą cukrowa.No ale w sumie jest że nie powinno przekraczać 140
Mam nadzieję że nie będzie mi kazała tego powtarzaćTylko ze po 2h ma być mniejszy niż po 1h, ma cukier lecieć nie rosnąć.
Będzie dobrze.Mam nadzieję że nie będzie mi kazała tego powtarzać
O mamusiu. Nie zazdroszczę. Ja też ale spoko u mnie.Q
No zobaczysz co Lekarz powie. Ewentualnie karze powtórzyć. A i tak jeszcze się robi potem krzywą cukrowa.
Mnie nastraszył że ja mam nadwagę to muszę te badania zrobić itd. A ja nigdy nie miałam problemu z cukrami. No ale warto było sprawdzić. Póki co jestem - 4 kg. :-/
Też u kardiologa?tez mam wizyte 26ego
Szczerze mówiąc to wolała bym powtórzyć niż latać potem po lekarzach, diety. 138 to górna granica jednak nie przekracza 140. Zobaczysz co Lekarz na to powie.Mam nadzieję że nie będzie mi kazała tego powtarzać