nutka83
Fanka BB :)
Też się nad Czerniawskim zastanawiam, ale bliżej nam do KlyszejkoCałkiem inaczej jest chodzić do lekarza ze szpitala. Kłyszejko ma dobra opinie, kilka koleżanek do niego chodziło w ciąży. Ja chodzę do Czerniawskiego
Nic nie mówił na temat wielkości krwiaka, tylko tyle że jest. A tc 6+1Cooo, to nie ma sensu! Jeśli powodem krwawienia jest krwiak to przecież masa dziewczyn je ma, opróżniają się i jest ok. Ten krwiak jest jakiś duzy? Który to dziś tydzień?
Super Oby tak dalej bez żadnych problemów było.Serduszko bije wszystko wporzadku. Karta ciąży założona
Ja jeszcze wczoraj wieczorem plamiłam, w nocy na szczęście nic się nie działo. Teraz też na razie spokój. Bardzo się wczoraj wystraszyłam. Do tej wizyty 1 października to wykończę się chyba psychicznie Tak sobie wczoraj myślałam, że lepiej by było gdyby ciąża jeżeli na się nie udać, to niech szybko się zakończy, bo ten czas oczekiwania i niepewności jest najgorszy. Tym bardziej, że nie mam jak się oszczędzać. Mąż dopiero od 15 w domu, a to tylko trzy godziny z całego dnia z dzieciakami bo już przed 19 zaczynamy kąpiele, a po 19 idą spać. Co ma być to będzie, ale patrząc z perspektywy czasu to co ciąża to coraz gorzej