reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Majowe Mamy 2022

Hej dziewczyny,

Witam się, chociaż bardzo bardzo nieśmiało. Wczoraj 22 dc beta 78. Wielka zagadka kiedy była owu, bo w 12 dc byłam na monitoringu i miałam dopiero pęcherzyk 14 mm. Betę zrobiłam z powodu plamień. Mój lekarz jest tak samo skonsternowany jak ja. Jutro idę na przyrost. Zobaczymy.

reklama
A masz w domu ciśnieniomierz zeby pobadać kilka razy dziennie ?? Jeśli w normie to ja bym poczekała do tego 6/7 tyg na wizytę

A kontrolujesz jakie masz? Może jak za wysokie to lepiej iść wcześniej. Mi pod koniec wyszło ze mam wysokie, lekarz położył mnie do szpitala i byłam 2 dni bo ciśnienie było Ok. Powiedział ze ewidentnie ktoś mnie w domu wku…🤣

Tak mam, właśnie wczoraj przyszedł mi nowy bo poprzedni się zepsuł. Mam zwykle ok 140/90. Chociaż dziś rano 138/98. W pierwszej ciąży właśnie z powodu nadciśnienia byłam bywalczynią patologii. Teraz mając bobasa w domu średnio mi się uśmiecha taka wizja. Nie wiem, może zadzwonie do lekarza i zapytam co o tym sądzi...

Ja mam za sobą właśnie wizytę. Dzisiaj jest 5+1 i lekarz nic jeszcze tam nie widział. Dostałam tylko skierowanie na betaHCG. Czy któraś z Was tez tak miała ? Żadne objawy mi nie minęły a wręcz się nasiliły

Ja wczoraj czułam się dobrze a dziś znów mdli, ale to tak falami i mija, jak zjem😃 Niedługo będę się toczyć. Popołudniami jestem senna, poza tym jest spoko🙂 Trzymam kciuki za wizyty🙂

reklama
Do góry