Mama2012/2020/2022
Fanka BB :)
dzień dobry
Mąż wrócił wraz z chrapaniem, katastrofa
Za to cukier po posiłku do snu 87
Mąż wrócił wraz z chrapaniem, katastrofa
Za to cukier po posiłku do snu 87
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Tak myślałam i chyba pójdę dzisiaj na to usg które umówiłam. Czytałam opinie to Doktor ma bardzo dobre opinie. 6+3 , może będzie już ❤.
Ile?Dostalam wyniki bety. 1363. Mały wzrost. Napisalam już do lekarza, żeby zapisać się na usg.
Ile?
Dam jak pojadę,bo się waham.
A swoją drogą, to chyba tylko ja nie robiłam progesteronu Mój ginekolog mi powiedział, że przed wizytą to on chce tylko bety i TSH.
Ja też nie robiłam, mój ginekolog pp pierwszej wizycie zleca badania ja nic na swoją reke nie robięA swoją drogą, to chyba tylko ja nie robiłam progesteronu Mój ginekolog mi powiedział, że przed wizytą to on chce tylko bety i TSH.
Faktycznie. Będzie ok.Niecale 28%. Niby powyżej 1000 beta zwalnia i podwaja sie co 72h, a Ja robiłam po 48. Czekam na to usg, niech robi jak najszybciej i bede wiedziala na czym stoje.
Utrogestan 200, chyba w PL to nazywa się właśnie luteinąLuteina?
Dokładnie.Utrogestan 200, chyba w PL to nazywa się właśnie luteiną