Mama2012/2020/2022
Fanka BB :)
Coś tam widać , ale ja to widzę jak nawet nie ma
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Powiedziałam mężowi,że muszę wyjść po 11więc może jednak pojadę.Jak możesz to próbuj
Spokojnie znam to, ja robiłam już 5 dni przed terminem okresu a teraz jakoś 3 dniWiem i zamiast poczekać to Człowiek jest w gorącej wodzie kąpany i potem myśli tylko za dużo
Kobiety,my to lubimy się spieszyć.Spokojnie znam to, ja robiłam już 5 dni przed terminem okresu a teraz jakoś 3 dni
Powtórz za dzień lub dwa po tym teście i zobaczysz
My to wiedziałyśmy ze jak tak się wahasz jechac nie jechac to ze wiadomo ze pojedziesz czekamy na wiadomość poPowiedziałam mężowi,że muszę wyjść po 11więc może jednak pojadę.
Ciekawość jest większa niż rozsądekMy to wiedziałyśmy ze jak tak się wahasz jechac nie jechac to ze wiadomo ze pojedziesz czekamy na wiadomość po
A średnio. Mała mi się budzi drze się (bo to nie płacz) i się rzuca jakby conajmniej moj dotyk ja parzyl. Cholera wie o co jej chodzi. Dałam jej butle i zasnęła. Po 1-2 godz obudziła sie i znowu to samo. Wzielam ja do łóżka i się przytulała i zasnęła.Kobiety,my to lubimy się spieszyć.
Jak nocka?
Moja też ostatnio ze mną w łóżku chceA średnio. Mała mi się budzi drze się (bo to nie płacz) i się rzuca jakby conajmniej moj dotyk ja parzyl. Cholera wie o co jej chodzi. Dałam jej butle i zasnęła. Po 1-2 godz obudziła sie i znowu to samo. Wzielam ja do łóżka i się przytulała i zasnęła.
Witaj coś tam widać, ale dla pewności powtórz testCześć po raz pierwszy, tak sobie od paru dni podczytuje wasza grupę i zastanawiałam się czy zagoszcze tu na dłużej. Do okresu 3 dni a ja nie wytrzymałam i zrobiłam test. Widać coś ? Ja widzę cień a mąż mówi ze nie widać
Co będą same spać i to jeszcze za kratamiMoja też ostatnio ze mną w łóżku chce