Dobranoc. Ja jeszcze walczę z młodą bo ma chyba inny plan na wieczór niż sendobranoc
reklama
outofthebox
Fanka BB :)
Ja właśnie odebrałam opakowanie proga ze skrzynki pocztowej mojej ginki, nie pytajcie hahah Nie wiedziałam, ze on będzie dopochwowy…
invictaLumena
Hej wszystkim
Byłam na staraczkach, ale właśnie okazało się, że chyba nam się udało poproszę o wpisanie na 17 mają wczoraj beta 20 dziś już 42, więc przyrost jest, ale na wizytę zapisze się chyba dopiero koło 24 września, będzie to wtedy około 7 tydzień
Byłam na staraczkach, ale właśnie okazało się, że chyba nam się udało poproszę o wpisanie na 17 mają wczoraj beta 20 dziś już 42, więc przyrost jest, ale na wizytę zapisze się chyba dopiero koło 24 września, będzie to wtedy około 7 tydzień
sunflower21
Byłam dziś na becie i progu ze względu na plamienia. Prog spadł przez dwa tygodnie z 35 na 21 i z teleporady dostałam luteinę pod język. Za to beta 32 tysiące
W poniedziałek też idę na usg, oby. Bo przyspieszyłam z piątku u tej dobrej ginki. Oby tylko te plamienia minęły
W poniedziałek też idę na usg, oby. Bo przyspieszyłam z piątku u tej dobrej ginki. Oby tylko te plamienia minęły
outofthebox
Wow jaka wysoka już beta! U mnie prog 18.8, ja dostałam naturalny progesteron dopochwowo :/ Tak czy inaczej oba wyniki bez tragedii, trzymam kciuki za ustąpienie plamien!Byłam dziś na becie i progu ze względu na plamienia. Prog spadł przez dwa tygodnie z 35 na 21 i z teleporady dostałam luteinę pod język. Za to beta 32 tysiące
Szalona beta tez bym chciała zobaczyć taki wynik ale już nie szaleje nie robię. Robiłam 3 razy wystarczy daj znac w poniedziałekByłam dziś na becie i progu ze względu na plamienia. Prog spadł przez dwa tygodnie z 35 na 21 i z teleporady dostałam luteinę pod język. Za to beta 32 tysiące
Cyrknakółkach
A nawet 4Uff, to dobry znak skoro jesteśmy juz 3
Cyrknakółkach
A swoją drogą, to chyba tylko ja nie robiłam progesteronu Mój ginekolog mi powiedział, że przed wizytą to on chce tylko bety i TSH.
Ja tak sobie zrobiłam z ciekawości. W poprzedniej ciąży tylko robiłam raz betę i za kilka dni powiedział ze będzie widać to mam przyjść.A swoją drogą, to chyba tylko ja nie robiłam progesteronu Mój ginekolog mi powiedział, że przed wizytą to on chce tylko bety i TSH.
reklama
Mama2012/2020/2022
Luteina?Ja właśnie odebrałam opakowanie proga ze skrzynki pocztowej mojej ginki, nie pytajcie hahah Nie wiedziałam, ze on będzie dopochwowy…
Podziel się: