reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Majowe Mamy 2022

Tak myślałam i chyba pójdę dzisiaj na to usg które umówiłam. Czytałam opinie to Doktor ma bardzo dobre opinie. 6+3 , może będzie już ❤.
Trzymam kciuki! Ja mam nadzieję że i u mnie w poniedziałek coś będzie przy tej becie 32 tysiące, nigdy serduszka nie widziałam 🥺
Niecale 28%. Niby powyżej 1000 beta zwalnia i podwaja sie co 72h, a Ja robiłam po 48. Czekam na to usg, niech robi jak najszybciej i bede wiedziala na czym stoje.
Mi wczoraj gin na teleporadzie (jakaś ze znany lekarz) kazała powtarzać betę bo z 32 tyś przez dwa dni ma się zrobić 60 🤷🏻‍♀️🤷🏻‍♀️ a też wszędzie widziałam że potem już zwalnia, powtarzać nie będę 🤦🏻‍♀️

reklama
Trzymam kciuki! Ja mam nadzieję że i u mnie w poniedziałek coś będzie przy tej becie 32 tysiące, nigdy serduszka nie widziałam 🥺

Mi wczoraj gin na teleporadzie (jakaś ze znany lekarz) kazała powtarzać betę bo z 32 tyś przez dwa dni ma się zrobić 60 🤷🏻‍♀️🤷🏻‍♀️ a też wszędzie widziałam że potem już zwalnia, powtarzać nie będę 🤦🏻‍♀️
Właśnie cały czas myślę jechać nie jechać.😅😅

Wykończą człowieka z tą betą, a prawda jest taka, że tylko USG tak naprawdę weryfikuje na 100% czy z ciążą wszystko ok.

A daj spokój, ci lekarze to wszyscy się nadają.. 🤦🏽‍♀️

Cześć po raz pierwszy, tak sobie od paru dni podczytuje wasza grupę i zastanawiałam się czy zagoszcze tu na dłużej. Do okresu 3 dni a ja nie wytrzymałam i zrobiłam test. Widać coś ? Ja widzę cień a mąż mówi ze nie widać

Załączniki

• DE5DC3E9-7D05-45E0-B5F6-255A4ADF1A04.jpeg
    DE5DC3E9-7D05-45E0-B5F6-255A4ADF1A04.jpeg
    1,7 MB · Wyświetleń: 101
Cześć po raz pierwszy, tak sobie od paru dni podczytuje wasza grupę i zastanawiałam się czy zagoszcze tu na dłużej. Do okresu 3 dni a ja nie wytrzymałam i zrobiłam test. Widać coś ? Ja widzę cień a mąż mówi ze nie widać
Hej. Szczerze nie wiadomo. To taki cien ze może być tez fabryczna kreska. Powtórz jutro lub za dwa dni.
trzymam kciuki

reklama
Do góry