reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Majowe Mamy 2022

Dziś byłam u ortopedy skonsultować moje bioderka i okazało się, że jest wszystko ok. Mimo endoprotezy nie widzi przeciwskazań do porodu naturalnego😳 ale o tym ma decydować lekarz prowadzący ciążę. Mąż przerażony tą informacja, powiedziałabym, że chyba bardziej niż ja 😄
Zobaczymy co powie ginekolog w piątek ..🤔 mam nadzieję, że będzie coś widać i słychać. Z Flo wynika, że dziś to 5t6d. Czuje się ok. Czasem ściska mnie w żołądku, czasem wszystko mnie wkurza i bez kija nie podchodź 😅, czasem coś zaboli w podbrzuszu i piersi są jakby pełniejsze i trochę bolą, wszystko do przeżycia 🙂

reklama
Dziś byłam u ortopedy skonsultować moje bioderka i okazało się, że jest wszystko ok. Mimo endoprotezy nie widzi przeciwskazań do porodu naturalnego😳 ale o tym ma decydować lekarz prowadzący ciążę. Mąż przerażony tą informacja, powiedziałabym, że chyba bardziej niż ja 😄
Zobaczymy co powie ginekolog w piątek ..🤔 mam nadzieję, że będzie coś widać i słychać. Z Flo wynika, że dziś to 5t6d. Czuje się ok. Czasem ściska mnie w żołądku, czasem wszystko mnie wkurza i bez kija nie podchodź 😅, czasem coś zaboli w podbrzuszu i piersi są jakby pełniejsze i trochę bolą, wszystko do przeżycia 🙂
Oho, a Ty myślałaś nad tym jak chciałabyś rodzić ?

A jaka płeć Wam wychodzi według chińskiego kalendarza? Oczywiście wiem, że to tylko forma zabawy, ale może którejś z Was się sprawdziło przy poprzednich ciążach 😂 U mnie rzekomo chłopiec 😅

A jaka płeć Wam wychodzi według chińskiego kalendarza? Oczywiście wiem, że to tylko forma zabawy, ale może którejś z Was się sprawdziło przy poprzednich ciążach 😂 U mnie rzekomo chłopiec 😅
U mnie w poprzedniej ciąży się nje sprawdzil bo wychodzi dziewczynka a był chłopiec. A teraz pojęcia nie mam jak mam patrzeć bo 29 sierpnia skończyłam 33 lata, czyli 2 tyg wcześniej gdy doszło do owulacji i zapłodnienia miałam 32 to powinnam patrzeć raczej 32 ??? To wychodzi ze dziewczynka tez czyli będzie chłopak hehe

U mnie teraz wychodzi dziewczynka i wcześniej tez była dziewczynka i się sprawdziło. Jeszcze jest wróżba z dłonią i pierścionkiem i tez mi wychodzila wcześniej dziewczynka 🤣 wcześniej było dziewczynka chłopiec chłopiec dziewczynka i stop a teraz wychodzi dwa razy dziewczynka i koniec 🤣
Wiec ja obstawiam dziewczynkę 🤣

U mnie teraz wychodzi dziewczynka i wcześniej tez była dziewczynka i się sprawdziło. Jeszcze jest wróżba z dłonią i pierścionkiem i tez mi wychodzila wcześniej dziewczynka 🤣 wcześniej było dziewczynka chłopiec chłopiec dziewczynka i stop a teraz wychodzi dwa razy dziewczynka i koniec 🤣
Wiec ja obstawiam dziewczynkę 🤣
To z obraczka znam ale z igłą,muszę sprawdzić bo się wcześniej zgadzało.

reklama
Do góry