Euforia0204
Fanka BB :)
mam wyniki!Przeżyjesz
Mi sie nie opłacało bo mam z 40km
28 DC
Beta 46
Progesteron 27
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
mam wyniki!Przeżyjesz
Mi sie nie opłacało bo mam z 40km
Ja mam podobnie dziwnie mi że tak bez bólu zawsze coś bolało heheApka pokazuje 5+3 jedynym moim objawem są powiększone piersi i częste siusianie. A tak to wszystko w normie. Ma któraś z was podobnie?
Progesteron tez będziesz powtarzać ? Ja robiłam z ciekawości przy pierwszej becie ale nie wiem czemu przy drugiej już nie hehmam wyniki!
28 DC
Beta 46
Progesteron 27
Gratuluje!mam wyniki!
28 DC
Beta 46
Progesteron 27
Też czekam na drugie wyniki bety Sprawdzałam przed chwilą ioczywiście że nie ma jeszcze..ostatnio były przed 21. Ale mam stresa boję się zobaczyć coś czego nie chcemam wyniki!
28 DC
Beta 46
Progesteron 27
Bądź dobrej myśli, będzie dobrze Jakie były poprzednio? I dwa dni temu robione?Też czekam na drugie wyniki bety Sprawdzałam przed chwilą ioczywiście że nie ma jeszcze..ostatnio były przed 21. Ale mam stresa boję się zobaczyć coś czego nie chce
Pierwszy wynik 631, robiony 2 dni temu dziś jest 29 dc.Bądź dobrej myśli, będzie dobrze Jakie były poprzednio? I dwa dni temu robione?
wow! Ale wysoka beta!Pierwszy wynik 631, robiony 2 dni temu dziś jest 29 dc.
Co do kalendarza chińskiego - wychodzi chłopiec . Przy pierwszej ciąży się sprawdziło przy drugiej nie, w ogóle każdy obstawiał chłopca bo inaczej wyglądałam jadłam co innego miałam mega mdłości inny kształt brzucha no dosłownie nic tak samo jak w pierwszej, a tu dziewczynka