reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Majowe Mamy 2022

reklama
Nie. Mi się nie sprawdza bo nie dość ze patrzyłam 6 razy to ciagle kręci sie na dziewczynkę a Sorki ale tyle dzieci mieć nie będę 😅 jednak lepiej z pierścionkiem 😀 dwa razy i ani drgnie

Dziewczyny czy któraś z Was badała TSH? Nigdy nie miałam z tym problemu aczkolwiek moja mama choruje na tarczyce. Wczoraj robiłam pełną morfologię i TSH wyszło mi 2,9 a norma dla kobiet w ciąży jest do 2,5. Zastanawiam się nad wizyta u endokrynologa i nie wiem czy czekać do 14.09 i powiedzieć o tym u gina czy próbować od razu znaleźć lekarza. Co o tym sądzicie ? Miała któraś taka sytuacje ?

Dziewczyny czy któraś z Was badała TSH? Nigdy nie miałam z tym problemu aczkolwiek moja mama choruje na tarczyce. Wczoraj robiłam pełną morfologię i TSH wyszło mi 2,9 a norma dla kobiet w ciąży jest do 2,5. Zastanawiam się nad wizyta u endokrynologa i nie wiem czy czekać do 14.09 i powiedzieć o tym u gina czy próbować od razu znaleźć lekarza. Co o tym sądzicie ? Miała któraś taka sytuacje ?
Od razu szukaj lekarza/Idź jutro do rodzinnego, on może włączyć leczenie/ da skierowanie do endokrynologa.

Ostatnia edycja:
CC27C4CE-0C23-41B4-9BB3-E34776273F0E.png
3397A9FF-BC03-4717-8405-E2CF15E8E513.jpeg
Wynik dostałam w uIU/ml wiec zamieniłam go w jakimś kalkulatorze na mIU/ml. Czy teraz wynik zmienia postać rzeczy?Czytałam inne wątki i tam każda dziewczyna podawała w mIU/ml wiec ja tez postanowiłam sprawdzić jak to się przedstawia. Co teraz sądzicie ?

Dziewczyny, większego stresu nigdy nie miałam... Ten ALAB nadal nie dał wyników :( płakać mi się chce.
A robiłaś w głównym czy w punkcie ? Bo ja robiłam w punkcie i idę mnie materiał jest zabierany dopiero po 12 j miałam bardzo późno wyniki jak pisałam wcześniej. A na wynikach jak miałam godzinę przyjęcia materiału to było dopiero ok 18

A robiłaś w głównym czy w punkcie ? Bo ja robiłam w punkcie i idę mnie materiał jest zabierany dopiero po 12 j miałam bardzo późno wyniki jak pisałam wcześniej. A na wynikach jak miałam godzinę przyjęcia materiału to było dopiero ok 18
Robiłam w punkcie :( czyli pewnie sobie poczekam jeszcze... w piątek ten sam stres będzie. chyba, że pojadę od razu do głównego ALABu

reklama
Do góry