reklama
Euforia0204
Fanka BB :)
Dziewczyny, większego stresu nigdy nie miałam... Ten ALAB nadal nie dał wyników płakać mi się chce.
Staraczka2001
Zaciekawiona BB
Dziewczyny czy któraś z Was badała TSH? Nigdy nie miałam z tym problemu aczkolwiek moja mama choruje na tarczyce. Wczoraj robiłam pełną morfologię i TSH wyszło mi 2,9 a norma dla kobiet w ciąży jest do 2,5. Zastanawiam się nad wizyta u endokrynologa i nie wiem czy czekać do 14.09 i powiedzieć o tym u gina czy próbować od razu znaleźć lekarza. Co o tym sądzicie ? Miała któraś taka sytuacje ?
Od razu szukaj lekarza/Idź jutro do rodzinnego, on może włączyć leczenie/ da skierowanie do endokrynologa.Dziewczyny czy któraś z Was badała TSH? Nigdy nie miałam z tym problemu aczkolwiek moja mama choruje na tarczyce. Wczoraj robiłam pełną morfologię i TSH wyszło mi 2,9 a norma dla kobiet w ciąży jest do 2,5. Zastanawiam się nad wizyta u endokrynologa i nie wiem czy czekać do 14.09 i powiedzieć o tym u gina czy próbować od razu znaleźć lekarza. Co o tym sądzicie ? Miała któraś taka sytuacje ?
Ostatnia edycja:
Mama2012/2020/2022
Ja dostałam od ginekologa leki,później zrobiłam termin do endokrynolog i byłam pod opieką.
Staraczka2001
Zaciekawiona BB
A robiłaś w głównym czy w punkcie ? Bo ja robiłam w punkcie i idę mnie materiał jest zabierany dopiero po 12 j miałam bardzo późno wyniki jak pisałam wcześniej. A na wynikach jak miałam godzinę przyjęcia materiału to było dopiero ok 18Dziewczyny, większego stresu nigdy nie miałam... Ten ALAB nadal nie dał wyników płakać mi się chce.
Euforia0204
Robiłam w punkcie czyli pewnie sobie poczekam jeszcze... w piątek ten sam stres będzie. chyba, że pojadę od razu do głównego ALABuA robiłaś w głównym czy w punkcie ? Bo ja robiłam w punkcie i idę mnie materiał jest zabierany dopiero po 12 j miałam bardzo późno wyniki jak pisałam wcześniej. A na wynikach jak miałam godzinę przyjęcia materiału to było dopiero ok 18
reklama
PrzeżyjeszRobiłam w punkcie czyli pewnie sobie poczekam jeszcze... w piątek ten sam stres będzie. chyba, że pojadę od razu do głównego ALABu
Mi sie nie opłacało bo mam z 40km
Podziel się: