reklama
TuAga
Fanka BB :)
Ja nie wiem, bo jeszcze nigdy nie rodziłam
Jeju, zjadłam całą pizzę, tak ekstremalnie mi się chciało włoskiej pizzy z takim kwaśnym sosem pomidorowym, że aż mąż pojechał do miasta. Ciekawa jestem jaki cukier po tym będę miała, ale mam spoko przeczucia, nie zjadłam brzegów
Jeju, zjadłam całą pizzę, tak ekstremalnie mi się chciało włoskiej pizzy z takim kwaśnym sosem pomidorowym, że aż mąż pojechał do miasta. Ciekawa jestem jaki cukier po tym będę miała, ale mam spoko przeczucia, nie zjadłam brzegów
malina_11
4.300 i 57 cm córa. Ale zakończyło się Cc
A no i 10 dni po terminie
A no i 10 dni po terminie
Wy tu o gigantach. Moje córy urodzone 1 w 41+3 4100g
2 w 40+6 4150g
A siostra męża naturalnie 5kg chłopaka urodziła
Ile wasze dzieci miały przy porodzie?
Hope99
Cześć dziewczyny, jutro mam wizytę u ginekologa i dzisiaj cały dzień panikuję, że coś będzie nie tak szczególnie, że znajoma ostatnio w podobnym terminie straciła ciążę...
Jutro będzie 8+6 wg OM. z objawów nie wymiotuje regularnie tylko raz na jakiś czas, mdłości też mnie męczą tylko czasami, za to ciągle przy dłuższym wysiłku mam bóle w dole brzucha jak na okres...
Jutro będzie 8+6 wg OM. z objawów nie wymiotuje regularnie tylko raz na jakiś czas, mdłości też mnie męczą tylko czasami, za to ciągle przy dłuższym wysiłku mam bóle w dole brzucha jak na okres...
wednesday
Aktywna w BB
ja 19.10 idę na usg. To będzie 12+1. Też mam mega stres. No i ostatnio praktycznie wszystkie objawy ustąpiły. No może oprócz wrażliwości na zapachy więc już jakieś głupie myśli czy wszystko jest ok..Cześć dziewczyny, jutro mam wizytę u ginekologa i dzisiaj cały dzień panikuję, że coś będzie nie tak szczególnie, że znajoma ostatnio w podobnym terminie straciła ciążę...
ja dziś kupiłam na necie czekam na paczkę już w drodze@sunflower21 ja nie kupuję na razie, bo będę panikować pewnie
ja również 5 listopada i 13+6 wg OM bo z USG dzidzia większa o kilka dni.Ja mam 5.11 i to będzie 13+5 więc na styk
Dziś już mam wyniki pappa lekarz dzwonił i byłam u niego ..wyniki są dobre dzidzia ma niecałe 4 cm i przeniósł USG prenatalne o 1.5 tyg.
Zrobił mi USG przy okazji i 3d widziałam jak się rusza i b. Dobrze widział płeć obstawił dziewczynkę, ale nie mam kupować różowych śpioszków, bo to wymaga potwierdzenia
reklama
Podziel się: