mnie już też nie kują jajniki ani nie boli brzuch tylko czuje rozpieranie. Z mdłościami lepiej ciut, są lepsze i gorsze dniAa jeszcze dodam, ze mnie tez bardzo mało boli brzuch od tego 8-9 tygodnia, zniknęły tez mdłości i wróciły wczoraj Wiec nie martw się, to tak znika i wraca.
reklama
Ogólnie są na e sklepie cały czas i legginsy i jeansyDziewczyny wracając do tematu legginsów z Lidla to będą od 21 października
@Mama2012/2020/2022 jak tam sytuacja u koleżanki która rodziła ?
sansavieria
Fanka BB :)
Widziałam człowieka z serduszkiem [emoji7][emoji7][emoji7][emoji7]
sansavieria
15 listopada prenatalne, to będzie według USG 12+2.
sansavieria
Ja też dziś nic nie sprzątam, [emoji16]
Hmmmm
A ja ostatnio w ogóle nie mam na nic siły, nawet do spania padamy jak kafki przed 22 (moje 11letnie dziecię później chodzi spać )Ja też dziś nic nie sprzątam, [emoji16]
W sensie ja padam, a że partner musi mnie ululac to i on zasypia
dzielna kobieta z ciebieJeszcze słowo odnośnie poronień nawykowych.
Kiedy zaczelam swoją przygodę z poronieniami prawie 9 lat temu, to był to temat tabu. Czułam się odmieńcem, podludziem. Mialam wrażenie że nikogo to nie spotyka tylko mnie. Żaden lekarz nie poprowadził mnie, szukałam przyczyny sama. I tak poroniłam 6 razy. Za szóstym razem zostało źle pobrane badanie histopatologiczne po łyżeczkowaniu i nie wiedziałam że w moim organizmie rozwija się nowotwor. Dowiedziałam się o nim dopiero kilka miesięcy później Kiedy trafiłam na sor z bólem głowy. Mialam 18 guzów przerzutowych w tym jeden w mózgu. Przeszlam operacje, długą chemioterapię i radioterapię. Usłyszałam ze nigdy już nie będę mamą... i po trzech latach od wyleczenia urodziła się Marysia. Ale tym razem nie dalam się glupim gadaniem lekarzy- zarzadalam wysokiej dawki heparyny, sterydu i metyli. Nie odpuściłam. Dluga droga ale było warto
moja starsza 38 TC 3000g, młodsza 38 TC 3200g.. malusie przy twoichWy tu o gigantach. Moje córy urodzone 1 w 41+3 4100g
2 w 40+6 4150g
A siostra męża naturalnie 5kg chłopaka urodziła
Ile wasze dzieci miały przy porodzie?
reklama
Mama2012/2020/2022
Trzymają ją jeszcze,dostaje na wstrzymanie.@Mama2012/2020/2022 jak tam sytuacja u koleżanki która rodziła ?
Podziel się: