To dobrze ze nie urodziła. Każdy dzień na wagę złotaTrzymają ją jeszcze,dostaje na wstrzymanie.
reklama
Mama2012/2020/2022
Fanka BB :)
Tak,jeszcze jutro będzie miała badania bo chyba ma kolkę nerkową jeszcze.To dobrze ze nie urodziła. Każdy dzień na wagę złota
Masakra. Oby wytrzymała najdłużej jak się daTak,jeszcze jutro będzie miała badania bo chyba ma kolkę nerkową jeszcze.
Mama2012/2020/2022
Oby obyMasakra. Oby wytrzymała najdłużej jak się da
Nic jej nie mówię ale cholera że mnie nie posłuchała ostatnio jak bolało żeby pojechać pokazać się. No trudno.
Pewnie już sama doszła do tych wniosków. Ważne ze jest w szpitalu. Może uda się jeszcze zatrzymać i może zdążą np podać dziecku jakieś sterydy czy cośOby oby
Nic jej nie mówię ale cholera że mnie nie posłuchała ostatnio jak bolało żeby pojechać pokazać się. No trudno.
Mama2012/2020/2022
Na steryd to już za późno,niestety.Pewnie już sama doszła do tych wniosków. Ważne ze jest w szpitalu. Może uda się jeszcze zatrzymać i może zdążą np podać dziecku jakieś sterydy czy coś
Limonkaaa88
Dziewczyny chciałam się pożegnać. Niestety mój dzidzius nje żyje od ok 1,5 tyg ciągle mam przed oczami widok , usg jak leży z rączkami i nóżkami w górze bez ruchu odrazu wiedziałam że jest nir tak, a jeszcze dziś rano pisałam że mam źle przeczucia, to moje pierwsze takie przed wizytą siedzę i płacze, bo pisałam zawsze zeby by dobrej myśli a jak widać teraz się przekonałam to gowno daje trzymajcie się, powodzenia!
Mama2012/2020/2022
Jednak dostała już 2 dawki.
Dorka89
Bardzo mi przykroDziewczyny chciałam się pożegnać. Niestety mój dzidzius nje żyje od ok 1,5 tyg ciągle mam przed oczami widok , usg jak leży z rączkami i nóżkami w górze bez ruchu odrazu wiedziałam że jest nir tak, a jeszcze dziś rano pisałam że mam źle przeczucia, to moje pierwsze takie przed wizytą siedzę i płacze, bo pisałam zawsze zeby by dobrej myśli a jak widać teraz się przekonałam to gowno daje trzymajcie się, powodzenia!
reklama
Mama2012/2020/2022
Cholera,strasznie mi przykro.Dziewczyny chciałam się pożegnać. Niestety mój dzidzius nje żyje od ok 1,5 tyg ciągle mam przed oczami widok , usg jak leży z rączkami i nóżkami w górze bez ruchu odrazu wiedziałam że jest nir tak, a jeszcze dziś rano pisałam że mam źle przeczucia, to moje pierwsze takie przed wizytą siedzę i płacze, bo pisałam zawsze zeby by dobrej myśli a jak widać teraz się przekonałam to gowno daje trzymajcie się, powodzenia!
Podziel się: