reklama
Bebla
Zaciekawiona BB
Moze byc,mi natomiast zrobily sie proste jak druty...hormonyDziewczyny, nie wiem czy to zasługa ciazy ale normalnie włosy mi się zaczęły kręcić! Mam takie raczej podatne, ale teraz normalnie strączki mi się robią- nigdy wcześniej się tak nie kręciły.
G
gość V
Gość
Hej, termin jak mój aktualny Co brałyście na wsparcie pęcherza moczowego?
Mama2012/2020/2022
Fanka BB :)
ŻuravitHej, termin jak mój aktualny Co brałyście na wsparcie pęcherza moczowego?
Mama2012/2020/2022
dzień dobry
Piątek. DDzisiaj trochę mam do ogarnięcia.
16 gin.
weszłam na wagę,a tam nie ciekawie kilka kg więcej. Tendencje to ja mam nie powiem.
16 gin.
weszłam na wagę,a tam nie ciekawie kilka kg więcej. Tendencje to ja mam nie powiem.
Ostatnia edycja:
angelka_m_s
Dzień dobry dziewczyny ja wczoraj odebrałam swoje wyniki no i okazało sie, ze mam podwyzszone TSH- 2.489. Dzwonilam do swojego ginegokola, zalecił kontrole u endokrynologa. Mówił, ze normalnie byłoby ok, ale w ciazy jest ciut podwyzszone. Któraś miala? nigdy nie mialam problemu z TSH.
Miłego piątku!
Miłego piątku!
Mama2012/2020/2022
Ja. Dostałam od ginekologa od razu tabletki i jest ok. Wizyta u endokrynologa też ustalona.Dzień dobry dziewczyny ja wczoraj odebrałam swoje wyniki no i okazało sie, ze mam podwyzszone TSH- 2.489. Dzwonilam do swojego ginegokola, zalecił kontrole u endokrynologa. Mówił, ze normalnie byłoby ok, ale w ciazy jest ciut podwyzszone. Któraś miala? nigdy nie mialam problemu z TSH.
Miłego piątku!
Agnieszka Pe
Węgiel jak najbardziej, tak samo smecta. Probiotyk też możesz wziąć. Wszystkie te preparaty są bezpieczne. Pamiętaj tylko żeby smecty lub węgla nie brać jednocześnie z probiotykiem czy jakimkolwiek innym preparatem - zaabsorbują I nie zadziała. Zachowaj 2 godziny odstępuMnie zaczyna brać ale od drugiej strony. Pewnie młoda z przedszkola przyniosła bo też ją pogoniła. Narazie jest spokojnie ona dostała probiotyk a ja się zastanawiam czy węgiel mogę na spokojnie brać ?
reklama
Dorka89
A ja lecę wagowo w dół .. a od kiedy teraz ta cukrzyca to w ogóle mi lekarka powiedziała że schudnę a czy to tak dobrze dla dziecka ?dzień dobry
16 gin.
Podziel się: