Mama2012/2020/2022
Fanka BB :)
Chyba tak. Zrobiła zamieszania ale mądra bo owinęła się i przestała rosnąć. Także nawet dobrze,że przed czasem.A widzisz wiec wyczuła ze miała być zmiana i nie chciała
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Chyba tak. Zrobiła zamieszania ale mądra bo owinęła się i przestała rosnąć. Także nawet dobrze,że przed czasem.A widzisz wiec wyczuła ze miała być zmiana i nie chciała
Jasne ze dobrze bo strach pomyśleć co by było. Moja tez przy cc się okazało ze owinięta pępowina wiec dobrze ze było cc bo to wiadomo ze różnie mogło byćChyba tak. Zrobiła zamieszania ale mądra bo owinęła się i przestała rosnąć. Także nawet dobrze,że przed czasem.
Otóż to. Też miałam cc. Jechaliśmy autostrada jak wariaty bo na grzyby jechaliśmy poza kraków,a tu bum wodyskurcze szybko szły.Jasne ze dobrze bo strach pomyśleć co by było. Moja tez przy cc się okazało ze owinięta pępowina wiec dobrze ze było cc bo to wiadomo ze różnie mogło być
Może podzielimy się imionami w okolicy świąt haha@outofthebox my dokładnie w takiej samej sytuacji. Zawsze chcieliąmy jedno dziecko i od lat mamy jedno imię, które czeka. Ale teraz to nie ma znaczenia, wiadomo, żeby tylko wszystko było ok
Ja dziś mam dzień masakre. Mamy generalny remont w firmie, w piątek otwieramy, a ekipa budowlana jedzie na styk. Wczoraj mój mąż do 3 rano tam pracował, żeby nadgonic. Ja bez niego słabo śpię więc zasnęłam o...4 rano, z mdłościami, które mnie wybudzały. Od rana jest mi super niedobrze Czuję się jak ciężko schorowana...i w ogóle jakieś złe przeczucia itp ale wiem, że to po prostu psychika mi siadła z niewyspania i paskudnego samopoczucia Muszę non stop coś wrzucać do żołądka bo jak jest pusty to aż mnie skręca. A mimo to od początku ciąży schudłam jakieś 0,5 kg.
Ja trochę mam podobnie. Nie umiem opisać uczucia.Ja pomimo że starałam się z partnerem o tę ciążę długo i cieszę się niemiłosiernie to nadal nie potrafię w 100% uwierzyć, że ona jest, że może w końcu być dobrze, jakieś to jest wszystko poza mną i nie dociera do mnie
Znam to uczucie, ja dziś pierwszy raz pomyślałam „kurcze w sumie fajnie by było, gdyby się udało, mogłabym już mieć to dziecko” hahahJa pomimo że starałam się z partnerem o tę ciążę długo i cieszę się niemiłosiernie to nadal nie potrafię w 100% uwierzyć, że ona jest, że może w końcu być dobrze, jakieś to jest wszystko poza mną i nie dociera do mnie