reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Majowe Mamy 2022

reklama
Hej dziewczyny. Po ostatniej wizycie mam okropny niesmak do lekarza . Kolejną wizytę mamy 2 listopada i na tym kończę z nim.kariere. Jedyny plus to to ,że wypisuje mi badania krwi na nfz. Większość będę miała już zrobioną na kolejnej wizycie ,co mnie odciąży. 23 listopada mam wizytę u mojej byłej pani doktor prywatnie. Po ostatniej wizycie ogólnie wyszłam z płaczem bo zachowywał się wobec mnie gburowato. Wczoraj przeanalizowalismh koszty z mężem i stwierdziliśmy że się spniemy i damy radę.
Nie mogę sobie pozwolić na niedokładne badania. Nie wiem czy nosze bliźnięta,czy nie. A to już powinnam wiedzieć a lekarz powinien tak długo robić usg aż będzie miał pewność. Takie jest moje zdanie.

Nie mam siły do czytania internetow. Przepraszamy,że mało mnie tu ale dziewczynki też zabierają mi czas.

Hej dziewczyny. Po ostatniej wizycie mam okropny niesmak do lekarza . Kolejną wizytę mamy 2 listopada i na tym kończę z nim.kariere. Jedyny plus to to ,że wypisuje mi badania krwi na nfz. Większość będę miała już zrobioną na kolejnej wizycie ,co mnie odciąży. 23 listopada mam wizytę u mojej byłej pani doktor prywatnie. Po ostatniej wizycie ogólnie wyszłam z płaczem bo zachowywał się wobec mnie gburowato. Wczoraj przeanalizowalismh koszty z mężem i stwierdziliśmy że się spniemy i damy radę.
Nie mogę sobie pozwolić na niedokładne badania. Nie wiem czy nosze bliźnięta,czy nie. A to już powinnam wiedzieć a lekarz powinien tak długo robić usg aż będzie miał pewność. Takie jest moje zdanie.

Nie mam siły do czytania internetow. Przepraszamy,że mało mnie tu ale dziewczynki też zabierają mi czas.
Rozumiem cię doskonale

My mamy w domu Helenę i Michaline. Nie będę oszukiwał,że marzę o chłopcu! No ale przeczucie kieruje mnie,że będzie 3 córka i nie chce się absolutnie nastawić. Co ma być to będzie. Dziecko nie ważne jakiej płci- pokochaj mocno :)

A imiona jakie mnie sie dla chłopaka podobają to np Franek , Jaś , Bartek , Rafał. Zobaczymy. Dla dziewczyn na razie zero pomysłów. Pewnie jak się dowiem o płci to będziemy myśleć nad imieniem.

My mamy w domu Helenę i Michaline. Nie będę oszukiwał,że marzę o chłopcu! No ale przeczucie kieruje mnie,że będzie 3 córka i nie chce się absolutnie nastawić. Co ma być to będzie. Dziecko nie ważne jakiej płci- pokochaj mocno :)

A imiona jakie mnie sie dla chłopaka podobają to np Franek , Jaś , Bartek , Rafał. Zobaczymy. Dla dziewczyn na razie zero pomysłów. Pewnie jak się dowiem o płci to będziemy myśleć nad imieniem.
Michalina,piękne🥰

Powiem Ci ze ładne Nataniel ! A jak zdrobniale do Niego mówisz?:) Ja mam Tymona, nie Tymoteusza tylko Tymona, przez co jest oryginalne bo jak ktoś ma to Tymoteusza :D Lili też piękne, mogłabym brać pod uwagę w sumie :)
Jeszcze przed zrobieniem testu śniło mi się ze miałam synka Tymka 😊 i tak mi się spodobało że kłóciliśmy się ze mężem bo byliśmy umówieni na Natana 😊 dziewczynka Lilianna albo Michalina 😊

Jeszcze przed zrobieniem testu śniło mi się ze miałam synka Tymka 😊 i tak mi się spodobało że kłóciliśmy się ze mężem bo byliśmy umówieni na Natana 😊 dziewczynka Lilianna albo Michalina 😊
My z córka " kłótnia" jakie imię że chyba się wkurzyła bo postanowiła się urodzić na drugi dzień, zaskoczyła nas totalnie. Więc już została Lilianna bo chciałam zmienić na Matylda😂😂

Natan ładne imię ale u nas akurat chrześniak mojego tak ma na imię heh. Jak to mówią jak przychodzi do wyboru imienia to zdajesz sobie sprawę ile osób nie lubisz 🤣 a szczególnie męskie imiona najbardziej się kojarzą. Ja ostatnio tak pomyślałam ze z męskich to chyba głównie Igor i Ignaś mi się nie kojarzy. Na pewno nie chce milionowego Kacpra, Antka itp
W domu mamy Zosię 🥰 to było jedyne imię jakie padło, nawet nie dawaliśmy jakoś innych propozycji i od razu na tym przystalo

reklama
Do góry