reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Majowe Mamy 2022

reklama
U nas 9+1. Mdłości straszne, nie jestem w stanie nic jeść, nawet otworzenie lodówki to dla mnie problem 😅 a już byłam taka szczęśliwa, że objawy przez parę dni mnie opuscily- a tu proszę wróciły ze zdwojoną siła 😂 od kawy mnie odrzucilo (szok, ja kawosz straszny!) mam wrażenie, że już dla mnie jedzenie żadne nie istnieje 🤣 nic mi nie pasuje.
A w domu wojny, córka chce siostre, mąz syna i codzinnie słyszę sprzeczki 😂 oj jedno będzie niezadowolone! Dobrego dnia dziewczyny 🥰A
Biedna. Przytulam.
U mnie wszyscy chłopaka chcą,ja też bym chciała.
Kawa,kocham🥰🥰

U nas 9+1. Mdłości straszne, nie jestem w stanie nic jeść, nawet otworzenie lodówki to dla mnie problem 😅 a już byłam taka szczęśliwa, że objawy przez parę dni mnie opuscily- a tu proszę wróciły ze zdwojoną siła 😂 od kawy mnie odrzucilo (szok, ja kawosz straszny!) mam wrażenie, że już dla mnie jedzenie żadne nie istnieje 🤣 nic mi nie pasuje.
A w domu wojny, córka chce siostre, mąz syna i codzinnie słyszę sprzeczki 😂 oj jedno będzie niezadowolone! Dobrego dnia dziewczyny 🥰
Ja to ciagle słyszę od mojego imiona męskie. A może to a może to ? A ja mówię a może dziewczynka ?! 🤦🏻‍♀️

Ja dla dziewczynki mam imiona, a dla chłopaka zero pomysłów 😂 wszystkie imiona pozajmowane (w męża rodzinie rodzi się dużo chłopców) i teraz jak wyjdzie chłopak to będę miała zagwozdkę 😂 ale takie problemy mieć.. to pikuś 😉

Zdradzisz?
Ja mam Nataniela.
Dla dziewczynki Zuzanna bo w domu jest Lilianna.
Mi się dla dziewczynki podoba Oliwia a dla chłopca zawsze mówiłam że Igor ale jak jestem w ciąży to już nie wiem czy mi się tak podoba ... Mój na razie nie mowi żadnych imion do niego dociera że ja w ciąży jestem 🤣

reklama
Ja dla dziewczynki mam imiona, a dla chłopaka zero pomysłów 😂 wszystkie imiona pozajmowane (w męża rodzinie rodzi się dużo chłopców) i teraz jak wyjdzie chłopak to będę miała zagwozdkę 😂 ale takie problemy mieć.. to pikuś 😉
No ja to samo bo moje rodzeństwo ma łącznie pięciu chłopaków i jedną dziewczynkę .. więc dla chłopców większość imion zajęta

Do góry