o`sophia
Fanka BB :)
myslisz ze taka w zastrzykach ?Jeżeli będziesz miała za wysoki na czczo to pewnie dostaniesz insulinę na noc
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
myslisz ze taka w zastrzykach ?Jeżeli będziesz miała za wysoki na czczo to pewnie dostaniesz insulinę na noc
W ciąży nie daje się tabletek na unormowanie tylko insulinę. W takim penie, w noge robi się zastrzyk. Ja miałam w tamtej ciąży mała dawkę bo 6j na noc to ilość tego to była taka duża kroplamyslisz ze taka w zastrzykach ?
eh, trudne to jest ? trochę mnie to przeraża..W ciąży nie daje się tabletek na unormowanie tylko insulinę. W takim penie, w noge robi się zastrzyk. Ja miałam w tamtej ciąży mała dawkę bo 6j na noc to ilość tego to była taka duża kropla
eh, trudne to jest ? trochę mnie to przeraża..
kurcze i tak brzmi to przerazajaco..Nie. Ja kupowałam takie malutkie igły 4mm to praktycznie nic nie było czuć
Tez mnie przerażało jak to miałam zrobić pierwszy raz, ale wyjścia nie ma jak trzeba. A jak nie bolało to już później było łatwiej wiadomo. Zobaczysz co ci powie, może obejdzie się bezkurcze i tak brzmi to przerazajaco..
O kurczeno bo po wypiciu 15 łyżeczek cukru, cukier mi spada a na czczo jest wysoki...