o`sophia
Fanka BB :)
ojejku to ekstra ! bardzo się cieszęI po wizycie, wszystko jest dobrze, jest serduszko, termin na 22 maja Dziś 7+1, tak jak sobie sama wyliczyłam.
Muszę ochłonąć
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
ojejku to ekstra ! bardzo się cieszęI po wizycie, wszystko jest dobrze, jest serduszko, termin na 22 maja Dziś 7+1, tak jak sobie sama wyliczyłam.
Muszę ochłonąć
Ja ten poranny opanowany , 82.ja mam dziwnie z cukrem, bo na czczo mam b wysoki, po 1 h spada i po 2 h totalnie do 77 spada..
super, spoko pomysłDzień dobry, u mnie dziś już 10+0, założyłam dziś ciążowe spodnie, bo mi w dzinsach jak chodzę to jest w porządku ale jak siedzę 8 godzin w robocie to mnie cisną spodnie w brzuch a w ciążowych jednak luzy, ale narazie za mocno luźne są bo tego brzucha prawie nie ma jeszcze ale przynajmniej nic nie uciska ! Wczoraj miałam dzień takich wzdęcJezu nigdy tak nie miałam, myślałam że zwariuje. A dziś siedzę w pracy i kuje mnie brzuch mam takie igiełki po lewej i prawej stronie brzucha i w dole aj.
Do wizyty jeszcze tydzień, tez mam 13 października, jak już kilka dziewczyn tutaj
Witam nowe dziewczyny, niedługo przeniesiemy się na prywatny wątek to może lepiej się poznamy i każda się pokaże to będzie wiadomo z kim się rozmawia tak było u mnie na wątku z poprzednia ciążą
u mnie wiesci troche szybko zaczeły sie rozhodzic a i w pracy powiedziałam, bo ide juz na wolne od 11.10.@mqmahelenki92 trzymam zatem kciuki za wizytę. U mnie to samo, przed wizytą toalety nie opuszczam
@Limonkaaa88 juz niedługo prenatalne cie czekają. Mi jakos ta ciąża szybciej mija niz poprzednia. U mnie dzis 8+0.
Z tymi spodniami to tez uważam że nie ma co się ściskać. Wczoraj kupilam w lidlu leginsy ciążowe i tez pewnie niedługo zaloze. Tak mi bęben wywaliło ze jestem w szoku ze nikt się jeszcze nie domyślił
Mówiłyście juz o ciazy w swoim otoczeniu, czy raczej jeszcze ostrożnie podchodzicie do tematu? U mnie wie tylko moja przyjaciółka i siostra męża. Ale pewnie po prenatalnych rozszerzymy grono wtajemniczonych o rodzicow.
U mnie cały zespół i trombofilia tez ok i ddimery z początku ciąży tez ok. W sumie to tez nic nie suplementuje, poprzednia ciąża zatrzymana w 7 tygodniu wiec lekarz stwierdził ze wada letalna i mam brac tylko acard, może gdyby dotrwała do 10 tygodnia to byłoby inaczej. Teraz widząc ze tyle osób z podobnymi wynikami jest obstawiona żelaznym zestawem to trochę mnie przerażahetero tylko, wg moich lekarzy nic sie nie suplementuje przy tych mutacjach, oprocz metylowanych witamin oprocz tych mutacji mialam robione wszytskie parametrey krzepliwosci, łacznie z bialkami i antytrabina...no i wszytsko jest ok.
diabetolog mi powiedziała ze ten na czczo bedzie ciezko zbic dieta skoro po wypiciu cukru mam niski...ale mam konsultacje w piatek to dowiem sie wiecejJa ten poranny opanowany , 82.
Resztę muszę. Moja dieta też pozostawia wiele do życzenia.
Tzn?diabetolog mi powiedziała ze ten na czczo bedzie ciezko zbic dieta skoro po wypiciu cukru mam niski...ale mam konsultacje w piatek to dowiem sie wiecej
Jeżeli będziesz miała za wysoki na czczo to pewnie dostaniesz insulinę na nocdiabetolog mi powiedziała ze ten na czczo bedzie ciezko zbic dieta skoro po wypiciu cukru mam niski...ale mam konsultacje w piatek to dowiem sie wiecej
no bo po wypiciu 15 łyżeczek cukru, cukier mi spada a na czczo jest wysoki...