reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Majowe Mamy 2022

reklama
Jakoś trzeba dać radę, wiadomo początki sa ciężkie ale my kobiety dajemy sobie radę w każdej sytuacji, napewno sobie poradzisz z 2 ,zobaczysz, to instynkt.U mnie to będzie wyzwanie 4 ale jestem dobrej myśli. Ja rodziny i pomocy tez nie mam i nigdy nie miałam.
O i też to będzie moje 4 dziecko 😁 Tyle że u mnie wiekowo to 15 lat, 4 lata i 19 miesięcy.

Dziewczyny wczoraj byłam na usg w 9plus2 i moje dzieciątko ma już 25mm 😍 zapisałam się już na genetyczne plus pappe na 21.10 🙂 mąż nie może się doczekać kiedy będzie mógł pójść ze mn na usg 🙂
Super 🥰🥰
Ja w piątek jadę na badania krwi, a wizyta 8.10, to będzie 9+5 i cały czas się staram odgonić myśli, że będzie coś nie tak 🙄

reklama
Do góry