o`sophia
Fanka BB :)
bo to ani nie przezroczyste tylko właśnie białe..jak jogurtuff dzięki bo pierwszy raz zobaczyłam w takiej ilości...
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
bo to ani nie przezroczyste tylko właśnie białe..jak jogurtuff dzięki bo pierwszy raz zobaczyłam w takiej ilości...
Też tak mam i lekarz przy pobieraniu cytologii powiedział że wydzielina wporzadkuuff dzięki bo pierwszy raz zobaczyłam w takiej ilości...
okej to troszkę mnie uspokoiłaś też miałam cytologię w pon, czekam na wynikiTeż tak mam i lekarz przy pobieraniu cytologii powiedział że wydzielina wporzadku
to świetnie ! gratulacje !Ja już po wizycie kochane. Wszystko jest w porządku pieknie widać zarodek i bijące serduszko Naprawde te wizyty dają ulgę
Powodzenia dla tych, które mają swoje wizyty niebawem Na mdłości podobno nie ma dobrej recepty ale skoro są to dobry oznak- tak mi dzisiaj mówiła moja Pani doktor.
Super wiadomość ja dziś 16:40Ja już po wizycie kochane. Wszystko jest w porządku pieknie widać zarodek i bijące serduszko Naprawde te wizyty dają ulgę
Powodzenia dla tych, które mają swoje wizyty niebawem Na mdłości podobno nie ma dobrej recepty ale skoro są to dobry oznak- tak mi dzisiaj mówiła moja Pani doktor.
Ten sam rocznik jesteśmyTy najmlodsza ja chyba najstarsza :-)