reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Majowe Mamy 2022

reklama
Pożaliłam się, że mdłości mniejsze to mam z powrotem🤢

My jesteśmy w trakcie urządzania domu. Co ciekawe, postanowiliśmy się przeprowadzić do mniejszego domu...i teraz będziemy mieć wspólne biuro, a moje biuro będzie pokojem malucha jeśli się wszystko uda🙂

Ja już po wizycie kochane. Wszystko jest w porządku pieknie widać zarodek i bijące serduszko😊 Naprawde te wizyty dają ulgę 😀
Powodzenia dla tych, które mają swoje wizyty niebawem😊 Na mdłości podobno nie ma dobrej recepty ale skoro są to dobry oznak- tak mi dzisiaj mówiła moja Pani doktor.
to świetnie ! gratulacje ! :)

Witam się z Wami już nadrobiłam to co naskrobalyscie ☺️ mój maluch miał drugi dzień adaptacji w żłobku , będzie to ciężka przeprawa 😬 najpierw byliśmy razem pół godziny a na następne 30 minut musiałam się ulotnić i czekałam na korytarzu, cały czas słyszałam jak mnie woła i płacze 💔🥺 ciężkie to dla mnie i dla niego ale też wiem że nie zastapie mu kontaktu z rówieśnikami.
Dziś moja wizyta 😱‼️‼️ na godzinę 16:40 trzymajcie kciuki żeby było wszystko dobrze 👍

Ja już po wizycie kochane. Wszystko jest w porządku pieknie widać zarodek i bijące serduszko😊 Naprawde te wizyty dają ulgę 😀
Powodzenia dla tych, które mają swoje wizyty niebawem😊 Na mdłości podobno nie ma dobrej recepty ale skoro są to dobry oznak- tak mi dzisiaj mówiła moja Pani doktor.
Super wiadomość 💚 ja dziś 16:40

reklama
Do góry