Mama2012/2020/2022
Fanka BB :)
Ha pięknie.Ja to wyglądam chwilami jak Obelix
A dzisiaj pobolewa mnie brzuch jak na okres
Takie bóle myślę są normalne. Miałam długo z córka
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Ha pięknie.Ja to wyglądam chwilami jak Obelix
SuperTen sam rocznik jesteśmy
No to super ciesze się ze ktoś czeka na 4 :-)O i też to będzie moje 4 dziecko Tyle że u mnie wiekowo to 15 lat, 4 lata i 19 miesięcy.
nie martw się, ja też się męczę szybko bardzo już.. Sprzątałam dzisiaj z przerwami.. A brzuch już mi w zeszłym tyg wywaliło.. Spodnie ciasne, a w rzeczach na gumkę już widaćZrobiłam obiad i się zmęczyłam
W ogóle zaczyna wywalać mi brzuch
Oj też mnie wczoraj bolał brzuch jakby okres miał przyjść, ale normalnie to byłby na niego czas i czytałam że to normalne. A przecież dodatkowo wszystko tam się rozszerza wiec nie ma co się dziwićJa to wyglądam chwilami jak Obelix
hejoCześć
Dołączam do Was i ja. Niby przewidywany termin 26.04 ale różnie to bywa
Obecnie 10+2
ja też w tym roku 29 i marzyłam o dziecku przed 30 a dzidzia przytrafiła się na 30tke mojego partnera, prawie byliśmy wtedy na urlopie i było świętowanie urodzinCześć.
Próbuje was nadrobić. Ja w grudniu kończę 29 lat i od początku naszego małżeństwa mówiłam, że do 30 troje dzieci chce urodzić
Więc jeśli dobrze pójdzie to się spełni