reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Majowe Mamy 2022

@Marta04 Hej, witaj🙂👋

Ja jak się obudziłam po dodatkowej drzemce to tak mi było źle, że nawet tabletkę na tarczycę odwlekałam😉 Jestem taka humorzasta, że szok, chociaż mąż mówi, że nie jest źle :D Mi ciągle towarzyszy jakieś poczucie nudy, pomieszane z wkurzeniem i nieważne czy pracuję, czy oglądam serial...ciągle to czuję😄

Ja się zastanawiam czy ja wytrzymam do 14.10 teraz, do kolejnej wizyty, czy w połowie nie podjadę na USG...ale chyba lepiej jakbym poczekała jednak, bo każda wizyta to puls 200. Ja się nawet stresuję już Twoim poniedziałkiem @outofthebox , a co dopiero swoją wizytą😅

Ktoś pisał, że mu TSH skacze. Mi też, z 2,8 w 2 tygodnie na 1,6, ale tak jak w pierwszych latach każde wahnięcie mnie stresowało, tak teraz nie i cieszę się, że tak poleciało w dół. Sprawdzę tylko po kolejnych 2 tygodniach czy nie muszę zmniejszać, ale ft4 na podobnym poziomie. Jeśli mogę Ci coś doradzić to przed wizytą u endo oznacz ft3 i ft4, ewentualnie antyTPO i antyTg bo po samym TSH ciężko powiedzieć czy wpadasz w nadczynność czy nie :)
Też mam wizytę 14.10 i też nie mogę się doczekać 😅 mi dopiero wtedy założy kartę ciąży bo mam przyjść z kompletem badań.

reklama
hej dziewczyny.. nie odzywalam sie, bo mam gorsze dni, ciagle mam mdlosci, nie moge nic jesc na wszystko mnie targa 🤢🤢🤢 staram sie o tym nie myslec.. widze ze duzo nowych dzieaczyn dolaczylo wiec sie witam😍😍

Czy ktos ma problem z wejsciem na nasza prywatna grupe? Nie moge na nia wejsc. W srode mam wizyte i moglabym tam dodac zdjecie:)

Powiem Wam, że chyba prawie wszyscy mają stan przedzawałowy przed tymi wizytami🙂 Chyba nie ma dobrego sposobu, żeby to zwalczyć. A tu jeszcze prenatalne i cała reszta przyjemności 🙂
ja to się tak stresuje ze nawet jak mam wolne, leżę i chce odpoczywać to milion myśli na minutę... Już bym bardzo chciała żeby minął 1 trymestr i tak spokojniej trochę by było.
Dodatkowo dochodzą stresy odnośnie mieszkania, bo musimy pomyśleć o hipotece bo bez sensu wynajmować jak dzidzia będzie a będziemy wracać do rodzinnego miasta...

mój też ciągle narzeka, że się czepiam i ciągle neguje jego zdanie😎😎 ale wszystko tak mnie zdrazni, że już nie wyrabiam plus te mdłości🤢 no dziś lepiej z mdłościami
dziewczyny u mnie również humory straszne.. W sobotę jak byli znajomi to zrobiłam taka awanturę i nic że aż mi głupio.. Znajomi też nie wiedzieli jak się zachować 😅 ale cóż.. Trzeba to przetrwać 🙈

reklama
@Marta04 Hej, witaj🙂👋

Ja jak się obudziłam po dodatkowej drzemce to tak mi było źle, że nawet tabletkę na tarczycę odwlekałam😉 Jestem taka humorzasta, że szok, chociaż mąż mówi, że nie jest źle :D Mi ciągle towarzyszy jakieś poczucie nudy, pomieszane z wkurzeniem i nieważne czy pracuję, czy oglądam serial...ciągle to czuję😄

Ja się zastanawiam czy ja wytrzymam do 14.10 teraz, do kolejnej wizyty, czy w połowie nie podjadę na USG...ale chyba lepiej jakbym poczekała jednak, bo każda wizyta to puls 200. Ja się nawet stresuję już Twoim poniedziałkiem @outofthebox , a co dopiero swoją wizytą😅

Ktoś pisał, że mu TSH skacze. Mi też, z 2,8 w 2 tygodnie na 1,6, ale tak jak w pierwszych latach każde wahnięcie mnie stresowało, tak teraz nie i cieszę się, że tak poleciało w dół. Sprawdzę tylko po kolejnych 2 tygodniach czy nie muszę zmniejszać, ale ft4 na podobnym poziomie. Jeśli mogę Ci coś doradzić to przed wizytą u endo oznacz ft3 i ft4, ewentualnie antyTPO i antyTg bo po samym TSH ciężko powiedzieć czy wpadasz w nadczynność czy nie :)
kochana ja dopiero mam 26ego wizytę... Więc więcej oczekiwania 🙈

Do góry