reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Majowe Mamy 2022

reklama
Jestem tu malo aktywna bo wiecie ze narazie o ciazy nie powiedzialam nikomu, dlatego troche sie ukrywam z forum apką itd, ale czytam I TRZYMAM ZA WAS WSZYSTKIE KCIUKI! Fajnie ze macie te wizyty❤ co do objawow mialam tylko obolale poersi ale mineło i znowu miekkie :( ale trudno, bedzie co bedzie nie ma co sie martwic na zapas ❤ trzymam kciukasy i czytam wasze historie ❤

Jestem tu malo aktywna bo wiecie ze narazie o ciazy nie powiedzialam nikomu, dlatego troche sie ukrywam z forum apką itd, ale czytam I TRZYMAM ZA WAS WSZYSTKIE KCIUKI! Fajnie ze macie te wizyty❤ co do objawow mialam tylko obolale poersi ale mineło i znowu miekkie :( ale trudno, bedzie co bedzie nie ma co sie martwic na zapas ❤ trzymam kciukasy i czytam wasze historie ❤
Team miękkie cyce :D Ale właściwie to przestałam się tym przejmować :)

reklama
Cześć Dziewczyny!
Chciałam się przywitać i od razu poradzić😀 U mnie owulacja potwierdzona monitoringiem 31.08, to był 21 dc, czyli dość późno. Dzisiejsza beta (13 dpo) wynosi 38- czy któraś z Was wychodziła od takiej niskiej wartości?

Do góry