klaudusia21
Fanka BB :)
Dziewczyny właśnie odczytałam wyniki bety 691.3 , ostatnia miesiączka była 13.08 , więc 4 tydzień nie wiem dlaczego nie mam wyniku progesteronu może jutro dołączą , nie mam pojęcia
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Może dojdzie jeszczeDziewczyny właśnie odczytałam wyniki bety 691.3 , ostatnia miesiączka była 13.08 , więc 4 tydzień nie wiem dlaczego nie mam wyniku progesteronu może jutro dołączą , nie mam pojęcia
Jestem tu malo aktywna bo wiecie ze narazie o ciazy nie powiedzialam nikomu, dlatego troche sie ukrywam z forum apką itd, ale czytam I TRZYMAM ZA WAS WSZYSTKIE KCIUKI! Fajnie ze macie te wizyty❤ co do objawow mialam tylko obolale poersi ale mineło i znowu miekkie ale trudno, bedzie co bedzie nie ma co sie martwic na zapas ❤ trzymam kciukasy i czytam wasze historie ❤13:10
Team miękkie cyce Ale właściwie to przestałam się tym przejmowaćJestem tu malo aktywna bo wiecie ze narazie o ciazy nie powiedzialam nikomu, dlatego troche sie ukrywam z forum apką itd, ale czytam I TRZYMAM ZA WAS WSZYSTKIE KCIUKI! Fajnie ze macie te wizyty❤ co do objawow mialam tylko obolale poersi ale mineło i znowu miekkie ale trudno, bedzie co bedzie nie ma co sie martwic na zapas ❤ trzymam kciukasy i czytam wasze historie ❤
Dlatego większość nas nie używa aplikacji tylko przez stronęPoslijcie mi linka wchodzę przez aplikacje i sobie nie radzę