Jasne ze dam znac. Ogólnie czuje jakiś niepokój związany z wizyta. Nie wiem czemu w sumie bezpodstawnie bo nic takiego się nie dzieje ani nie działo. O ile w pierwszej ciąży szlam głównie celem potwierdzenia itp tak teraz idę z jakimś niepokojemDam na pewno. Nie dziękuję.
I też dawaj znać!
reklama
Madzia5676
Fanka BB :)
A jakie leki dostałasHej dziewczyny. Dołączam i ja. Dziś 31dc, 2 dni przed spodziewaną miesiączką, 2 testy pozytywne i beta 488,20. w środę powtarzam betę, mam nadzieję, że tym razem będzie dobrze
Jestem już po pierwszej wizycie u ginekologa, dostałam leki na podtrzymanie ze względu na wcześniejsze poronienia. Niestety nie znam jeszcze przewidywanego terminu porodu, wg kalkulatorów 25-27 maja ☺
Cyrknakółkach
No to się szykuje sporo wizyt. Trzymam kciuki za same dobre wiadomości
invictaLumena
Hej wszystkim,
Czy przyrost z 10.09 42 a z dzisiaj 228 to dobry przyrost bety?
sunflower21
Tak, zdecydowanieHej wszystkim,
outofthebox
Wygląda na dobre 200% co dwa dni Więc wysoookoHej wszystkim,
Mrufka@@1
Ja w pierwszej nawet bety nie robiłam ... Teraz chyba za bardzo świadome jesteśmy co może być nie tak i jakie są zagrożenia ....Jasne ze dam znac. Ogólnie czuje jakiś niepokój związany z wizyta. Nie wiem czemu w sumie bezpodstawnie bo nic takiego się nie dzieje ani nie działo. O ile w pierwszej ciąży szlam głównie celem potwierdzenia itp tak teraz idę z jakimś niepokojem
Ja w pierwszej robiłam raz bo jak się chciałam umówić na wizytę to lekarz chciał ocenić kiedy będzie coś widaćJa w pierwszej nawet bety nie robiłam ... Teraz chyba za bardzo świadome jesteśmy co może być nie tak i jakie są zagrożenia ....
agulla84
Ja już dostałam od lekarza listę badań zrobiłam już wszystko oprócz moczu .tsh 1.3 glukoza 89
reklama
Hope99
Do 27 września duphaston + witaminy. Na wizycie zdecyduje czy dalej mam to brać czy zmienić na coś innego.A jakie leki dostałas
Podziel się: