reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Majowe Mamy 2022

Dam na pewno. Nie dziękuję. 🥰
I też dawaj znać!
Jasne ze dam znac. Ogólnie czuje jakiś niepokój związany z wizyta. Nie wiem czemu w sumie bezpodstawnie bo nic takiego się nie dzieje ani nie działo. O ile w pierwszej ciąży szlam głównie celem potwierdzenia itp tak teraz idę z jakimś niepokojem

reklama
Hej dziewczyny. Dołączam i ja. Dziś 31dc, 2 dni przed spodziewaną miesiączką, 2 testy pozytywne i beta 488,20. w środę powtarzam betę, mam nadzieję, że tym razem będzie dobrze 😊
Jestem już po pierwszej wizycie u ginekologa, dostałam leki na podtrzymanie ze względu na wcześniejsze poronienia. Niestety nie znam jeszcze przewidywanego terminu porodu, wg kalkulatorów 25-27 maja ☺
A jakie leki dostałas

Jasne ze dam znac. Ogólnie czuje jakiś niepokój związany z wizyta. Nie wiem czemu w sumie bezpodstawnie bo nic takiego się nie dzieje ani nie działo. O ile w pierwszej ciąży szlam głównie celem potwierdzenia itp tak teraz idę z jakimś niepokojem
Ja w pierwszej nawet bety nie robiłam ... Teraz chyba za bardzo świadome jesteśmy co może być nie tak i jakie są zagrożenia ....

reklama
Do góry