Mam to samo !!! Wczoraj się zaczęło dopiero tzn ten śluz wilgotno i mokro nam cały czasDziewczyny, a jak u Was wygląda kwestia wydzieliny z pochwy? Mam problem od kilku dni, ze cały czas jest mi mokro. Jeśli nie ubiorę wkładki mam wilgotną plamę na bieliźnie. Sporo też takiego żółtawo - białego sluzu, który trochę się ciągnie jak plodny. Bez zapachu, swędzenia czy pieczenia, ale drażni mnie to strasznie! Uznać to za normalne czy może to być jakaś infekcja czy coś innego?
A propos pracy koleżanka przygotowuje się do zabiegu invitro w zeszły piątek miała pobierane komórki w poniedziałek obolała przyszła do pracy zamiast leżeć w domu, bo jej zmienniczka jest na zwolnieniu, to tego jeszcze szef miał pretensje że zabieg czemu teraz i ma go przesunąć ( on nie wie jaki to był zabieg). Po pobraniu zebrała jej się woda w brzuchu ..sześciokrotnie ponad normę!!! chciała być lojalna szczególnie po opierdzielu szefa ...lekarz ją opiepszyl też i jest zła na siebie ...cała procedura zaburzona ..musi odczekać 2 miesiące..znów zastrzyki polecą ehhhh... I teraz ja cykam się powiedzieć o ciąży
Ostatnia edycja: