Wszystko wydaje się być jak należy ..może chodzi o serduszko ..że za szybko jeszcze USG..tak miałam z córką dopiero pojawiło się pod koniec siódmego tygodnia. Też byłam tydzień po USG jeszcze raz i potem jeszcze raz ..dopiero powiedział okNo to po pierwszym usg i.... wiem, że nie nie wiem. Za tydzień kolejne usg. To czekanie mnie wykończy ..
reklama
Hej, wiadomo coś ? Powtarzałas dzisiaj betę ?Napisalam już do niej, bo nie odbiera. Czekam na odpowiedź.
Zaskoczona30
Fanka BB :)
Cześć dziewczyny, witam się dziś z Wami przeziębiona. Obudził mnie dzis stan podgorączkowy, silny bol glowy i gardla. Po hektolitrach ziolowych naparów jest lepiej. Dziś wg. OM mam 4t0d. I z rana obudził mnie bol piersi jak przy nawale pokarmu po porodzie. Co z tym robić, strasznie mnie bolą w szczególności przy przekręcaniu się z boku na bok. Naczytałam się w ostatnich dniach o ciążach pozamacicznych i innych trudnych doświadczeniach wiec zadzwoniłam do mojego ginekologa kiedy mam przyjść,żeby choć zobaczyć czy ciąża jest na swoim miejscu, bo pierwotnie bylam umowiona na 28.09 i kazal się zjawić za tydzień w piątek. Jako, ze bardzo dobrze mnie zna i wie, ze mam krótkie cykle, a wg. OM to będzie 5t0d stwierdził, że jeśli owulacja była faktycznie w 10-11 dniu cyklu to jest szansa że to będzie 5t3 lub 4d i możliwe nawet że zobaczymy serce, bo powiedział mi, ze startuje ok. 22 dni po zaplodnieniu. Ale na to nie liczę, chcę uspokoić moją głowę. Cierpiałam kiedyś na zespół zaburzeń depresyjno-lekowych dot. śmiertelnych chorób i samej śmierci wiec juz mi nawet przez głowę przeszło, że umrę przez ciąże pozamaciczna i osierocę dzieci, ktore juz mam... Wiec jesli zobaczę, ze wszystko jest na swoim miejscu to się uspokoję.
Zaskoczona30
Jeśli to Cię pocieszy to obecna ciąża jest moja 3, 2 poprzednie bez problemów, 0 poronień a i tak się denerwuję czy wszystko jest ok. Kobiecy umysł już chyba ma taką wrodzoną cechę dot. szukania zmartwień na zapas. Tu mam na myśli zanim się coś wydarzy.Dziewczyny ja dzisiaj rozmyślam i bardzo się boję , nie chcę by to puste jajo się powtórzyło eh
Mama2012/2020/2022
Dokładnie!!Jeśli to Cię pocieszy to obecna ciąża jest moja 3, 2 poprzednie bez problemów, 0 poronień a i tak się denerwuję czy wszystko jest ok. Kobiecy umysł już chyba ma taką wrodzoną cechę dot. szukania zmartwień na zapas. Tu mam na myśli zanim się coś wydarzy.
Zaskoczona30
Dziewczyny, a jak u Was wygląda kwestia wydzieliny z pochwy? Mam problem od kilku dni, ze cały czas jest mi mokro. Jeśli nie ubiorę wkładki mam wilgotną plamę na bieliźnie. Sporo też takiego żółtawo - białego sluzu, który trochę się ciągnie jak plodny. Bez zapachu, swędzenia czy pieczenia, ale drażni mnie to strasznie! Uznać to za normalne czy może to być jakaś infekcja czy coś innego?
outofthebox
Kuwa pomyliłam się przeliczając te jednostki. Jednak prog 18.8 :/ No to zaczęłam się martwic, napisałam maila do ginekolozki, zobaczymy czy wpadnie suplement…
Mama2012/2020/2022
Też mam tak.Dziewczyny, a jak u Was wygląda kwestia wydzieliny z pochwy? Mam problem od kilku dni, ze cały czas jest mi mokro. Jeśli nie ubiorę wkładki mam wilgotną plamę na bieliźnie. Sporo też takiego żółtawo - białego sluzu, który trochę się ciągnie jak plodny. Bez zapachu, swędzenia czy pieczenia, ale drażni mnie to strasznie! Uznać to za normalne czy może to być jakaś infekcja czy coś innego?
Mama2012/2020/2022
O to faktycznie. Niby w normie.Kuwa pomyliłam się przeliczając te jednostki. Jednak prog 18.8 :/ No to zaczęłam się martwic, napisałam maila do ginekolozki, zobaczymy czy wpadnie suplement…
reklama
Porypało ich!!! Przedszkole, gdzie jest ta sama pani dzieci zabawa a szpital co za polityka ..bo covid leczy mnie to jużBiegunkę ma od wtorku a wymioty od poniedziałku...
Bez rodzica bo zasady covidowe + bakteria new Delhi w szpitalu.
Stwierdzili że skoro dziecko radzi sobie w przedszkolu to i na oddziale będzie okej
Podziel się: