Hej, gratuluję Trzymam kciuki! Będziesz jeszcze sprawdzać betę czy kończysz na dwóch?
Dziękuje bardzo. Nie będę już więcej sprawdzać, wiec kończę na dwóch
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Hej, gratuluję Trzymam kciuki! Będziesz jeszcze sprawdzać betę czy kończysz na dwóch?
trzymam kciuki, musi być dobrze gratulacjeHejka po prawie trzech latach starań. Doczekałem się II <3 9 maj według aplikacji beta w środę byla 54. W piątek zrobiłam druga ale muszę czekać do jutra na wynik
Trzymam kciuki! Trzy lata, cudownie że się udało, gratulujęHejka po prawie trzech latach starań. Doczekałem się II <3 9 maj według aplikacji beta w środę byla 54. W piątek zrobiłam druga ale muszę czekać do jutra na wynik
Ja głupia już byłam na wizycie. Lekarz zrobił usg i powiedział. „Wszystko w porządku czekamy na okres”Jejkuu ja wizyta dopiero 22.09 ale mi się dłuży najchętniej bym już poszła prywatnie ale się boję, że nic nie zobaczę i dalej będzie czekanie no nic, muszę trzymać nerwy na wodzy haha
Powiedział tak bo nic jeszcze nie zobaczył czy coś innego? Ja poszłam dwa dni temu, ciąża jakoś 3-4 tygodniowa Ale zależało mi wiedzieć że jest w odpowiednim miejscu, bo byłabym zestresowana tymJa głupia już byłam na wizycie. Lekarz zrobił usg i powiedział. „Wszystko w porządku czekamy na okres”
Wiec nie warto iść wcześniej. Ja myślałam ze się popłacze po wizycie. A mój ginekolog napisał mi smsa gratuluje i zapraszam
Za dwa tygodnie.
Tak nic nie było widać bo to było jakoś dwa dni po terminie okresu. Ale to nie trzeba tak od razu demotywować. Mógł powiedzieć ze nic nie widać i jeszcze wszystko się może zdarzyć. A nie „czekamy na okres” wychodziłam taka zdołowana a on „jakby jednak okres nie przyszedł zapraszam za dwa tygodnie”Powiedział tak bo nic jeszcze nie zobaczył czy coś innego? Ja poszłam dwa dni temu, ciąża jakoś 3-4 tygodniowa Ale zależało mi wiedzieć że jest w odpowiednim miejscu, bo byłabym zestresowana tym
Podejście lekarza w takich sytuacjach jest bardzo ważne. Ja zmieniłam swojego lekarza w pierwszej ciąży właśnie dlatego, że na początku usłyszałam "czasem jest ciąża bez ciąży".Ja głupia już byłam na wizycie. Lekarz zrobił usg i powiedział. „Wszystko w porządku czekamy na okres”
Wiec nie warto iść wcześniej. Ja myślałam ze się popłacze po wizycie. A mój ginekolog napisał mi smsa gratuluje i zapraszam
Za dwa tygodnie.