reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Majowe Mamy 2022

reklama
Zapisałam dzis młodego na bieg na 100 metrów zobaczymy czy mu się spodoba:) pobiegnie ze mną lub z tatusiem, dziś juz dla żartów trenowaliśmy to się zmęczyłam a on dalej pełen werwy haha

Zapisałam dzis młodego na bieg na 100 metrów zobaczymy czy mu się spodoba:) pobiegnie ze mną lub z tatusiem, dziś juz dla żartów trenowaliśmy to się zmęczyłam a on dalej pełen werwy haha
My z synem dużo biegaliśmy przed ostatnia ciąża,w ciąży przez chwilę robiłam po kilka km ale pęcherz nie dawał rady więc były szybkie marśze.

My z synem dużo biegaliśmy przed ostatnia ciąża,w ciąży przez chwilę robiłam po kilka km ale pęcherz nie dawał rady więc były szybkie marśze.
Ja to jestem marny biegacz, nie znoszę biegać tak mówiąc szczerze haha Ale koleżanka namówiła ze będzie frajda dla dzieci a na 100 m się nie namęcze w razie co wiec pasuje haha mąż mnie przed ciąża pierwsza próbował wyciągać, mowil ze jak trochę pobiegam to to polubię ale ja zawsze jak za karę wychodziłam z domu i w końcu powiedziałam a biegaj sobie sam bo dla mnie to żadna przyjemność. Tyle ludzi to lubi, ja owszem chciałabym lubić bo kondycja po tym dobra i ciałko fajne, ale co ja poradzę jak to sport nie dla mnie :D

Ja to jestem marny biegacz, nie znoszę biegać tak mówiąc szczerze haha Ale koleżanka namówiła ze będzie frajda dla dzieci a na 100 m się nie namęcze w razie co wiec pasuje haha mąż mnie przed ciąża pierwsza próbował wyciągać, mowil ze jak trochę pobiegam to to polubię ale ja zawsze jak za karę wychodziłam z domu i w końcu powiedziałam a biegaj sobie sam bo dla mnie to żadna przyjemność. Tyle ludzi to lubi, ja owszem chciałabym lubić bo kondycja po tym dobra i ciałko fajne, ale co ja poradzę jak to sport nie dla mnie :D
Dokładnie. Trzeba to lubić.

reklama
Do góry