reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Majowe Mamy 2022

Podejście lekarza w takich sytuacjach jest bardzo ważne. Ja zmieniłam swojego lekarza w pierwszej ciąży właśnie dlatego, że na początku usłyszałam "czasem jest ciąża bez ciąży".
Może lepiej zasięgnąć opinii innego lekarza
Ogólnie chodzę do innego lekarza. Dzięki niemu po tak długim czasie się udało.
Do tego poszłam bo miał wolny termin, ale więcej się z nim nie zobaczę.
swojemu gin wysłałam wynik bety to mi pogratulował.

reklama
Ogólnie chodzę do innego lekarza. Dzięki niemu po tak długim czasie się udało.
Do tego poszłam bo miał wolny termin, ale więcej się z nim nie zobaczę.
swojemu gin wysłałam wynik bety to mi pogratulował.
Bardzo dobrze, kiepskie zachowanie tamtego. Ja też teraz byłam pierwszy raz u innej bo miała wolny termin, całe badanie trwało jakieś 10 sekund, wiadomo że jeszcze wcześnie ale jakoś szybko. Wypisała mi tylko badania jakie warto zrobić, niektórych to nawet rozczytać się nie da. Na szczęście 17.09 mam wizytę u lepszej 😅
Cześć dziewczyny 🙋🏼‍♀️
Zgłaszam się z terminem 12.05, po przejściach już w tym roku, więc i beta była grana 14-16dpo, przyrost ok. A prywatnie 27/28 lat i jak dotąd bezdzietna lambadziara :D
Gratuluje! ❤️

Hej! Gratulacje. Do wizyty chyba jeszcze trochę ? ;)
Dziękuje :) I oczywiscie nawzajem 😎
Jasne, do wizyty jeszcze sporo czasu, bo mam ustaloną na 20.09. Może będę musiała zjawić się wcześniej na samo pobranie krwi, bo jeszcze w związku ze stratą mam dokończyć kilka badań krzepliwości. Ogolnie nie spieszę się za mocno, to nie tajemnica, ze na tym etapie można stresować się dosłownie wszystkim, a wpływ mamy na…praktycznie nic. Tylko cierpliwość nas uratuje :D

@sunflower21 Dzięki! Miło poznać :)

Hej dziewczyny.
Nieśmiało dołączam do was i ja.
Moje wyniki bety:
23.08 57,2
25.08 116,9

wizyta u ginekologa umówiona na 20.09 :)

to moja pierwsza ciąża i mam nadzieje, ze wszystko będzie Ok
o widzę, ze mamy wizytę tego samego dnia, ale Tobie beta wyszła dużo szybciej, u mnie dopiero 19.08 owu, wiesz może jaki wychodzi Ci termin? :)

o widzę, ze mamy wizytę tego samego dnia, ale Tobie beta wyszła dużo szybciej, u mnie dopiero 19.08 owu, wiesz może jaki wychodzi Ci termin? :)

mi ogólnie owulacja musiała się przesunąć o dwa tygodnie gdzieś. Nie monitorowałam cyklów itp, gdyż to był nasz dopiero drugi cykl starań. Ginekolog po becie sam ustalił taka wizytę, gdyż stwierdził, ze nie chce robić za szybko wizyty, na której stwierdzi, ze do zobaczenia za dwa tygodnie. Dopiero po wizycie będę znała termin. Wd bety to kończę 5 tydzień ;)

reklama
Do góry