reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Majowe Mamy 2022

reklama
Wczoraj pochwaliłam się piękna 2 kreska na teście ciążowym a dzisiaj test wyszedł negatywny. Oba takie same super czule z pink. Nieprzespana nic za mną, spałam może h + często chodziłam do toalety. Czy to mogli mieć wpływ na test ze wyszedł negatywny?

Tak. Bo wyrżnęła się odrazu z próchnicą😱😱jakim cudem takie coś ..bolało strasznie i żadne paracetamole nie dawały rady 🥺🥺
@Mama2012/2020/2022 ja od 5 nie śpię🤔😋 odpaliłam kompa i dokończyłam plan pracy do roboty ..mam z głowy i weekend wolny. Jak w wczoraj siedziałam taka zgięta przy lapku 3 h potem tak mnie brzuch bolał, wogóle taka napuchnięta jak balon się czuje. Zostawiłam tą pracę i musiałam się położyć 🙄od razu padłam jak metka na ladę🤣🤣🤣i spałam do 5. Mój mąż jak widzi że zaczynam się wiercić odrazu zakłada stopery do uszu😁😁wie że będę łazić siku i jeść
idę zaraz do dentysty . Pol szczęki mnie boli .
A nie chcieli najpierw naprawiać a dopiero po porodzie wyrywać? Czytałam że to nie jest najlepsza opcja w ciąży? Kurde boję się .
Boję się jakiegokolwiek przeciwbólowe wziąć a co dopiero jakichś poważniejszych zabiegów 😔

Wczoraj pochwaliłam się piękna 2 kreska na teście ciążowym a dzisiaj test wyszedł negatywny. Oba takie same super czule z pink. Nieprzespana nic za mną, spałam może h + często chodziłam do toalety. Czy to mogli mieć wpływ na test ze wyszedł negatywny?
Ja bym zrobiła jutro kolejny test 🤔albo poszłabym na betę ..dziś sobota akurat u mnie są laboratoria otwarte do 11

A nie chcieli najpierw naprawiać a dopiero po porodzie wyrywać? Czytałam że to nie jest najlepsza opcja w ciąży? Kurde boję się .
Boję się jakiegokolwiek przeciwbólowe wziąć a co dopiero jakichś poważniejszych zabiegów 😔
Czasem lepiej podać znieczulenie niż jakby miał się dostać stan zapalny

Tak dentystka myślała o tym, żeby tak zrobić, ale nie było co ratować . Jeszcze rósł tak dziwnie w stronę gardła. Bałam się cholernie czy coś złego się nie stanie😱😱😱na szczęście było ok

reklama
Do góry