Mam to samo nie mogę się skupić na niczym i tylko myślę..nawet w pracy choć nie mam czasu nawet herbaty spokojnie wypić@gorla Ja też ogóle za dużo myślę dlatego też źle śpie.
reklama
Wczoraj pochwaliłam się piękna 2 kreska na teście ciążowym a dzisiaj test wyszedł negatywny. Oba takie same super czule z pink. Nieprzespana nic za mną, spałam może h + często chodziłam do toalety. Czy to mogli mieć wpływ na test ze wyszedł negatywny?
Mama2012/2020/2022
Fanka BB :)
Ja już myślałam,żeby iść na usg do lekarza u którego bede robiła prenatalne , ale muszę się ogarnąć 2.5 tyg zleci raz dwa i 200 zostanie w kieszeniMam to samo nie mogę się skupić na niczym i tylko myślę..nawet w pracy choć nie mam czasu nawet herbaty spokojnie wypić
Mama2012/2020/2022
Najlepiej zrobić betę. Mnie ten pink kiedyś oszukał,niestetyWczoraj pochwaliłam się piękna 2 kreska na teście ciążowym a dzisiaj test wyszedł negatywny. Oba takie same super czule z pink. Nieprzespana nic za mną, spałam może h + często chodziłam do toalety. Czy to mogli mieć wpływ na test ze wyszedł negatywny?
wednesday
Aktywna w BB
idę zaraz do dentysty . Pol szczęki mnie boli .Tak. Bo wyrżnęła się odrazu z próchnicąjakim cudem takie coś ..bolało strasznie i żadne paracetamole nie dawały rady
@Mama2012/2020/2022 ja od 5 nie śpię odpaliłam kompa i dokończyłam plan pracy do roboty ..mam z głowy i weekend wolny. Jak w wczoraj siedziałam taka zgięta przy lapku 3 h potem tak mnie brzuch bolał, wogóle taka napuchnięta jak balon się czuje. Zostawiłam tą pracę i musiałam się położyć od razu padłam jak metka na ladęi spałam do 5. Mój mąż jak widzi że zaczynam się wiercić odrazu zakłada stopery do uszuwie że będę łazić siku i jeść
A nie chcieli najpierw naprawiać a dopiero po porodzie wyrywać? Czytałam że to nie jest najlepsza opcja w ciąży? Kurde boję się .
Boję się jakiegokolwiek przeciwbólowe wziąć a co dopiero jakichś poważniejszych zabiegów
Ja bym zrobiła jutro kolejny test albo poszłabym na betę ..dziś sobota akurat u mnie są laboratoria otwarte do 11Wczoraj pochwaliłam się piękna 2 kreska na teście ciążowym a dzisiaj test wyszedł negatywny. Oba takie same super czule z pink. Nieprzespana nic za mną, spałam może h + często chodziłam do toalety. Czy to mogli mieć wpływ na test ze wyszedł negatywny?
Mama2012/2020/2022
Czasem lepiej podać znieczulenie niż jakby miał się dostać stan zapalnyidę zaraz do dentysty . Pol szczęki mnie boli .
A nie chcieli najpierw naprawiać a dopiero po porodzie wyrywać? Czytałam że to nie jest najlepsza opcja w ciąży? Kurde boję się .
Boję się jakiegokolwiek przeciwbólowe wziąć a co dopiero jakichś poważniejszych zabiegów
Tak dentystka myślała o tym, żeby tak zrobić, ale nie było co ratować . Jeszcze rósł tak dziwnie w stronę gardła. Bałam się cholernie czy coś złego się nie staniena szczęście było okidę zaraz do dentysty . Pol szczęki mnie boli .
Limonkaaa88
Tak Was czytam od wczoraj ze sama się zastanawiam czy u mnie wszystko ok
reklama
Mama2012/2020/2022
Napewno wszystko jest dobrze.Tak Was czytam od wczoraj ze sama się zastanawiam czy u mnie wszystko ok
Podziel się: