reklama
Mama2012/2020/2022
Fanka BB :)
Mnie już przeszła chęć ale dlatego,że za dużo mam na głowie.A ja z innej beczki. Jak u was z sexem? Ja w dzień mam ochotę a wieczorem, jak oboje już jesteśmy w łóżku, ochota mi moją. Czasem w nocy budzę się z małą ochota ale szkoda mi męża, bo rano do pracy wstaje...
Mama2012/2020/2022
Mnie nic nie jest.A ja dziś to normlanie apogeum mdłości w pierwszej ciąży nie przypominam sobie takich akcji, chyba, ze mój mózg to wywalił z pamięci
Matko święta nie jestem sama też to nadal robięJa chyba niepotrzebnie nadal mierzę temperaturę rano bo od 3 dni coraz niższa i teraz cały weekend będę się bała że progesteron spada
U nas seks wstrzymany do odwołania..lekarz w każdej przez 2-3 tyg. Kazał uważać narazie mąż coś tam nieśmiało wspomina ale póki nie nalega siedzę cicho mi się nie chce wcale...jestem tak zestresowana i wystraszona, że chyba mnie zblokowaloA ja z innej beczki. Jak u was z sexem? Ja w dzień mam ochotę a wieczorem, jak oboje już jesteśmy w łóżku, ochota mi moją. Czasem w nocy budzę się z małą ochota ale szkoda mi męża, bo rano do pracy wstaje...
Woczekiwaniu
Dziewczyny, a powiedzcie mi, te ktore rodzily cc bardzo bolalo? Jak po cieciu sie czulyscie?
Limonkaaa88
Ja się czułam super, bolało mnie tylko pierwszego dnia, drugiego nie chciałam przeciwbólowych bo to nie był bol z którym nie dałam rady wytrzymać, pielęgniarki się dziwiły i przynosily mi tabletki a ja uparcie twierdziłam że dziękuję. Bardzo szybko doszłam do siebie, ładnie mi się goiła blizna, no ogólnie jak słyszę to dziewczyny leżą umierają tydzień mężczyźni wszystko robią i ja dlatego strasznie jej nie chciałam bo nasłuchałam się strasznych rzeczy a że wyszło że musiałam ja mieć to wspominam ja bezproblemowo, nie bolało mocno, szybko doszłam do siebie i wszystko robiłam. Dla mię najgorsze były piersi, to był bol nie do wytrzymania, i to jest moja zmora pierwszych dwóch tygodni a cesarka w porównaniu do bólu piersi to pikuś dla mnie był.Dziewczyny, a powiedzcie mi, te ktore rodzily cc bardzo bolalo? Jak po cieciu sie czulyscie?
Mama2012/2020/2022
2x ja rewelacja, przy obu też kp bez problemu. Syn cc poprzedzone oxy , córka z nagłego odejścia wód.Dziewczyny, a powiedzcie mi, te ktore rodzily cc bardzo bolalo? Jak po cieciu sie czulyscie?
Mam nadzieję,że po cięciu na zimno też będzie wszystko ok.
Woczekiwaniu
Dzieki za odpowiedz ja rodzilam naturalnie, wszedzie popekalam, dziecko za duze jak na moje mozliwosci (4170) dlatego mam straszna traume.. lekarka po porodzie cos wspomniala, ze nie powinnam urodzic naturalnie takiego dziecka.Ja się czułam super, bolało mnie tylko pierwszego dnia, drugiego nie chciałam przeciwbólowych bo to nie był bol z którym nie dałam rady wytrzymać, pielęgniarki się dziwiły i przynosily mi tabletki a ja uparcie twierdziłam że dziękuję. Bardzo szybko doszłam do siebie, ładnie mi się goiła blizna, no ogólnie jak słyszę to dziewczyny leżą umierają tydzień mężczyźni wszystko robią i ja dlatego strasznie jej nie chciałam bo nasłuchałam się strasznych rzeczy a że wyszło że musiałam ja mieć to wspominam ja bezproblemowo, nie bolało mocno, szybko doszłam do siebie i wszystko robiłam. Dla mię najgorsze były piersi, to był bol nie do wytrzymania, i to jest moja zmora pierwszych dwóch tygodni a cesarka w porównaniu do bólu piersi to pikuś dla mnie był.
reklama
Maluta
Zaciekawiona BB
Bolec jakoś specjalnie nie bolało, przecież jest znieczulenie . Po cesarce byłam na paracetamolu i sama się zdziwiłam, że tak dobrze to przeszłam. Po powrocie do domu przypomniałam sobie o cesarce, kiedy wieszałam firanki, jak schodziłam z taboreta.. poczułam ciągnięcie klamerek na cięciu...Dziewczyny, a powiedzcie mi, te ktore rodzily cc bardzo bolalo? Jak po cieciu sie czulyscie?
Podziel się: