reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Majowe Mamy 2022

reklama
Kurcze ciekawe czemu tak dziwnie wyszły wam te tygodnie u lekarza. A tobie @Mama2012/2020/2022 mówił coś który tydzień ?
Nie, tylko tyle że wszystko się zgadza na tym etapie. Mój to wszystko dokładnie omawia jak jest serduszko.
U mnie że tak powiem musi się zgadzać,bo tylko w tych dniach dochodziło do zbliżeń kiedy uważałam że jest owu.

Nie, tylko tyle że wszystko się zgadza na tym etapie. Mój to wszystko dokładnie omawia jak jest serduszko.
U mnie że tak powiem musi się zgadzać,bo tylko w tych dniach dochodziło do zbliżeń kiedy uważałam że jest owu.
To u mnie podobnie. Jakoś mniej więcej owu było w sobote/niedziele a zbliżenie w piątek i niedziele. Wiec w sumie wychodzi na to ze celny strzał 🤣

kiedy następna wizyta ?

To u mnie podobnie. Jakoś mniej więcej owu było w sobote/niedziele a zbliżenie w piątek i niedziele. Wiec w sumie wychodzi na to ze celny strzał 🤣
Dokładnie.
My do tej pory jesteśmy w szoku.
Ale śmieje się, że drugi Syn,bo przy pierwszym było też od razu,a nad córka tyle pracy. W końcu może mały Jerek się trafił.

U mnie 👩🏻‍❤️‍👨🏻 był 15 -17, 22 , 24 dnia cyklu i jeśli to nie 6 tydzień to ciąża mogłaby się przesunąć o tydzień... Kurcze, nie lubię takich sytuacji😔

reklama
Do góry