sunflower21
Fanka BB :)
Ja chyba niepotrzebnie nadal mierzę temperaturę rano bo od 3 dni coraz niższa i teraz cały weekend będę się bała że progesteron spada
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
A może tak może być?Ja chyba niepotrzebnie nadal mierzę temperaturę rano bo od 3 dni coraz niższa i teraz cały weekend będę się bała że progesteron spada
Nie mam pojęcia, ale po owulacji temperatura wzrasta przez wzrost progesteronu więc teraz to sobie tłumaczę jako spadek ale może tak wcale nie jest. Najwyżej pójdę na betę i proga w przyszłym tygA może tak może być?
Pewnie wszystko ok.Nie mam pojęcia, ale po owulacji temperatura wzrasta przez wzrost progesteronu więc teraz to sobie tłumaczę jako spadek ale może tak wcale nie jest. Najwyżej pójdę na betę i proga w przyszłym tyg
Ale teraz jest ok?Hej dziewczyny nie ma co myśleć. Ja straciłam 3 ciążę pod rząd staram się teraz nie myśleć i nie martwić chociaż nie powiem że jest nie ciężko. A lekarz dopiero 8.
Narazie odpukac tak biorę luteinę zobaczymy jak będzie u lekarzaAle teraz jest ok?
Myślę że okNarazie odpukac tak biorę luteinę zobaczymy jak będzie u lekarza