To witaj w klubie moje dziecię już coś "gada" za plecami (spimy razem)..az boję się na nią spojrzeć
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
To witaj w klubie moje dziecię już coś "gada" za plecami (spimy razem)..az boję się na nią spojrzeć
Mi się czasem napina ale tak na chwilęCzy napinają wam się brzuchy już? Czujecie jak czasem twardnieją?
Mi się czasem napina ale tak na chwilę
A to różnie. Czasem 2 razy na dzień a czasem w ogóle w ciągu dnia. A tobie?A czy często ci się to zdarza?
Mi się chyba nie napina a jak napina to wydaje mi się że to poprostu mała się tak wyciąga... sama nie wiemmnie się dziś często napina, czuję chwilę i puszcza. Już wzięłam mg 2 razy
Wiesz co u mnie mały dzieciaczek byłam w 24t + 5d i córeczka miała tylko 649gr, teraz jestem w 27t +0d a wizytę mam dopiero za 2 tygodniem i zobaczę wtedy czy trochę podrosła a jak u Ciebie?Kto był u lekarza? Meldować się jakie tygodnie i jakie wagi? Ciekawa jestem