reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Majowe mamy 2021

reklama
Jaka Cisza tutaj... jak się czujecie ? Przygotowane już wszystko?
Hej, ja byłam wczoraj na wizycie. Obecnie jestem w 27+4 ale młody z wymiarów wychodzi na 28 tydz. Waga 1014. Szyjka lekko skrócona, ale ma 3.4 i jest twarda. Z dolegliwości to przeokropna zgaga i refluks.
Dopiero ogarniam szkołę rodzenia, wyprawki dalej brak :p
A u Ciebie i reszty jak sytuacja? :)

No ja byłam w tamten wtorek to 1100 około powiedział że mala i długa:) szyjki nie sprawdziliśmy tym razem bo to nie jest mój prowadzący tylko jak jestem w pl to chodzę dodatkowo zweryfikować... myślałam że buźke już pokaże bo co wizyta to się tak zasłania że nie widać kompletnie nic [emoji847] ale tym razem też nic nie pokazała, obrocona już główkowo ale w stronę "tylna" [emoji23] także i tym razem lipa.. Co do objawów to praktycznie nic prócz tego że w nocy się budzę co chwilę obrażam z boku na bok czasem coś zaboli podczas nocnych piruetow [emoji12] wyprawka... hmmm nie wiem ciuszkow mam dużo musiała bym przejrzeć pokompletowac ale to jak podziele rozmiarami i będę prala, wozeczek już zakupiony i dopiero po tym jak się "przejechalam" zaczynam się niecierpliwic i stresować bo do tej pory chyba dalej jeszcze nie docierało do mnie to wszystko jeszcze...

No ja byłam w tamten wtorek to 1100 około powiedział że mala i długa:) szyjki nie sprawdziliśmy tym razem bo to nie jest mój prowadzący tylko jak jestem w pl to chodzę dodatkowo zweryfikować... myślałam że buźke już pokaże bo co wizyta to się tak zasłania że nie widać kompletnie nic [emoji847] ale tym razem też nic nie pokazała, obrocona już główkowo ale w stronę "tylna" [emoji23] także i tym razem lipa.. Co do objawów to praktycznie nic prócz tego że w nocy się budzę co chwilę obrażam z boku na bok czasem coś zaboli podczas nocnych piruetow [emoji12] wyprawka... hmmm nie wiem ciuszkow mam dużo musiała bym przejrzeć pokompletowac ale to jak podziele rozmiarami i będę prala, wozeczek już zakupiony i dopiero po tym jak się "przejechalam" zaczynam się niecierpliwic i stresować bo do tej pory chyba dalej jeszcze nie docierało do mnie to wszystko jeszcze...
U mnie wczoraj to samo. Młody obrócił się tyłem i nie chciał się pokazać. Uparty chyba po ojcu :D z tym spaniem mam podobnie ale dla mnie zdecydowanie gorsza jest zgaga :p

Słyszałam że jak zgaga to wloski rosną:))) będzie ładna czuprynka hehe moja to chyba jak kolano będzie [emoji23][emoji23]

reklama
Do góry