Też się zastanawiam cały czas. Narazie pytam koleżanki który szpital polecają itp. Ale każda inny więc ciężko podjąć jakąkolwiek decyzjeJa jestem z Warszawy ale jeszcze nie wiem gdzie będę rodzic jak już pójdę na l4 od lutego to będę mocno się zastanawiała i szukała położnej. A Ty już wiesz?
reklama
Molka49
Początkująca w BB
Tak, u mnie się pojawiły od jakiegoś 16tc , i przy tym okropne strzelenie w kościach podczas chodzenia. Znajoma fizjoterapeutka mówiła, że to już niestety tak będzie do końcaDziewczyny czy też macie bóle kręgosłupa w odcinku lędźwiowym?
KasiaKasienka30
Zaangażowana w BB
Jak wasze brzuchy w święta bo ja mam wrażenie że wybuchne. Polówki nie ma a brzuch jak do porodu.
linka90
Fanka BB :)
Mam dokładnie to samoJak wasze brzuchy w święta bo ja mam wrażenie że wybuchne. Polówki nie ma a brzuch jak do porodu.
Ja brzuch mam ogromny, ale to raczej nie przez święta tylko po prostu w tej ciąży jakoś bardzo wcześnie "wyszedł", ale przynajmniej jestem za połówką, bo u mnie dziś 22t + 0d.Jak wasze brzuchy w święta bo ja mam wrażenie że wybuchne. Polówki nie ma a brzuch jak do porodu.
Miałam czas chwile dziś poczytać, na razie Szpital Świętej Zofii, Karowa lub IDIM. Będę miała czas to zagłębie się jeszcze dalej w tematTeż się zastanawiam cały czas. Narazie pytam koleżanki który szpital polecają itp. Ale każda inny więc ciężko podjąć jakąkolwiek decyzje
Chce_byc_mama_wielu
Fanka BB :)
Chyba jestem znowu nie w temacie, ale planuje rodzić w maju to jest otwarte forum, nie? Pamietam, ze na otwartym na marcowkach zaraz po urodzeniu dzieci temat wygasl a na zamkniętym do dzisiaj piszemy piszę to, bo mam nadzieje ze my dlugo bedziemy tu pisać. Ja ogolnie jestem gruba, to brzuch mam duży przez święta przytylam 4 kg
reklama
Molka49
Początkująca w BB
Szukam w forach, ale może któraś z Was tez miała ten problem. Mianowicie bakterie w moczu.. brałam już jedna saszetkę monuralu - posiew wyszedł bez bakterii - natomiast w ogólnym bakterie liczne oraz podwyższone lekukocuty ( oczywiście żadnych objawów typowych na problemy z pęcherzem), tydzień temu ponad przyjęłam dwie dawki monuralu i jutro znowu posiew- ale obawiam się, czy to nic nie zaszkodzi dziecku?? Skończyłam tez brać luteinę - i oczywiście mocz pobierałam zgodnie ze wszystkimi zaleceniami ...