reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Majowe mamy 2021

Biegunka w ciąży sama w sobie nie jest niepokojącym objawem, więc się nie stresuj. 🙂 Jedyne co może być niepokojące, to odwodnienie jeśli masz ostre biegunki.
A ja się męczę z zaparciami🙉 pomaga syrop Lactulosum ale staram się naturalnie działać i jem jogurt z siemieniem lnianym na śniadanie jak już nie idzie wyrobić!

reklama
A ja się męczę z zaparciami🙉 pomaga syrop Lactulosum ale staram się naturalnie działać i jem jogurt z siemieniem lnianym na śniadanie jak już nie idzie wyrobić!
Ja też mam zaparcia! Koszmar. A jak już uda się wypróżnić, to boli i krew się pojawia z odbytu... Lekarz też mi polecił ten Syrop, ale nie pomaga. Jem suszone śliwki, moczę je.. Jem też siemię lniane.. Pewnie bez tego wszystkiego byłoby jeszcze gorzej..

Tylko, że mój mąż ma minusową z tego co pamięta, więc chyba nie będzie konieczności.

Najlepiej poinformować lekarza prowadzącego on pokieruje. Podejrzewam, że będzie chciał mieć wszystko na papierku. Mój mi powiedział, żebym na następną wizytę przyszła z wynikami w tym grupą krwi moja i męża 🙂

Najlepiej poinformować lekarza prowadzącego on pokieruje. Podejrzewam, że będzie chciał mieć wszystko na papierku. Mój mi powiedział, żebym na następną wizytę przyszła z wynikami w tym grupą krwi moja i męża 🙂
Tak wiem, że będzie chciał mieć na papierku, dlatego będę musiała powtórzyć badanie, mąż to samo. Kiedy macie najbliższą wizytę u ginekologa? 🙂

Też mam problemu z zaparciami ☹️ czasem mi kasza pomaga ale to zależy od dnia, a reszta sposób nie działa. A ten syrop kupię bez recepty?

reklama
Czesc dziewczyny
Ja na zaparcia na noc zalewam siemie liniane i rano wypijam. Pomaga bardzo. Jesli chodzi o jedzenie samych ziarenek to tzreba uwazac bo one moga nasilac zaparcia.
Zastanawialam sie czy z wami sie witac czy nie. Jestem teraz 7+5 wedlug usg, a wedlug miesiączki powinno byc 8+4. Mialam w niedziele bardzo silne krwawienie lacznie z wypadnieciem masy wielkości pięści, myslalam że juz po wszystkim ale okazalo sie ze to krwiak i maly czlowiek nadal zyje i rosnie. Wiec ciaza nie pewna, ale podczytuje was i stwierdziłam że sie odezwę.
Czy wy tez macie takie roznice usg a miesiączka?

Do góry