A ja się męczę z zaparciamiBiegunka w ciąży sama w sobie nie jest niepokojącym objawem, więc się nie stresuj.Jedyne co może być niepokojące, to odwodnienie jeśli masz ostre biegunki.
![Hear-no-evil monkey :hear_no_evil: 🙉](https://cdn.jsdelivr.net/joypixels/assets/8.0/png/unicode/64/1f649.png)
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
A ja się męczę z zaparciamiBiegunka w ciąży sama w sobie nie jest niepokojącym objawem, więc się nie stresuj.Jedyne co może być niepokojące, to odwodnienie jeśli masz ostre biegunki.
Tylko, że mój mąż ma minusową z tego co pamięta, więc chyba nie będzie konieczności.To pewnie dostaniesz zastrzyk tak jak już pisała koleżanka. W dzisiejszych czasach konflikt to nie jest żaden problem tak naprawdę. Fajnie, że się dobrze czujesz! Ja sobie odbije w 2 i 3 trymestrze![]()
Ja też mam zaparcia! Koszmar. A jak już uda się wypróżnić, to boli i krew się pojawia z odbytu... Lekarz też mi polecił ten Syrop, ale nie pomaga. Jem suszone śliwki, moczę je.. Jem też siemię lniane.. Pewnie bez tego wszystkiego byłoby jeszcze gorzej..A ja się męczę z zaparciamipomaga syrop Lactulosum ale staram się naturalnie działać i jem jogurt z siemieniem lnianym na śniadanie jak już nie idzie wyrobić!
Tylko, że mój mąż ma minusową z tego co pamięta, więc chyba nie będzie konieczności.
RH- czyli konflikt serologiczny. Ja mam -, a mąż ma +. W tym przypadku w 28 tygodniu dostanę zastrzyk, a po porodzie jeżeli dziecko urodzi się z grupą krwi RH- również dostanę zastrzyk.
Ty masz RH-?
Tak wiem, że będzie chciał mieć na papierku, dlatego będę musiała powtórzyć badanie, mąż to samo. Kiedy macie najbliższą wizytę u ginekologa?Najlepiej poinformować lekarza prowadzącego on pokieruje. Podejrzewam, że będzie chciał mieć wszystko na papierku. Mój mi powiedział, żebym na następną wizytę przyszła z wynikami w tym grupą krwi moja i męża![]()
A ja się męczę z zaparciamipomaga syrop Lactulosum ale staram się naturalnie działać i jem jogurt z siemieniem lnianym na śniadanie jak już nie idzie wyrobić!
Tak wiem, że będzie chciał mieć na papierku, dlatego będę musiała powtórzyć badanie, mąż to samo. Kiedy macie najbliższą wizytę u ginekologa?![]()
Tak wiem, że będzie chciał mieć na papierku, dlatego będę musiała powtórzyć badanie, mąż to samo. Kiedy macie najbliższą wizytę u ginekologa?![]()