Ksenia975
Fanka BB :)
Przykro mi bardzo.Puste jajo płodowe. Drugi raz. Jestem załamana. Też się z Wami żegnam.
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Przykro mi bardzo.Puste jajo płodowe. Drugi raz. Jestem załamana. Też się z Wami żegnam.
A może ciepła woda z cytryną na czczo? Ewentualnie potem w ciągu dnia też. Im więcej płynów tym lepiej. U mnie jeszcze kiwi pomaga.Mi gin nic nie chciał zapisać ze względu na ciąże. Zalecił tylko syrop. Śliwki na czczo właśnie jem suszone, moczone w gorącej wodzie na noc. I wypijam też ten sok.
Bardzo bardzo mi przykroPuste jajo płodowe. Drugi raz. Jestem załamana. Też się z Wami żegnam.
Piję tyle wody co nigdy wcześniej. Piję też wodę z cytryna, ale nie ciepłą. Naprawdę wszystkiego chyba próbowałam. No nic może przejdzie.A może ciepła woda z cytryną na czczo? Ewentualnie potem w ciągu dnia też. Im więcej płynów tym lepiej. U mnie jeszcze kiwi pomaga.
Bardzo mi przykro, współczuję.Też mam zła wiadomość, serduszko nie bije
Już drugi raz...
Przykro mi!!!Też mam zła wiadomość, serduszko nie bije
Już drugi raz...