reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Majowe mamy 2021

Mi lekarka powiedziała że dziecko ma za mały worek plodowy bo siedzi w nim ma ścisk a mnie tchnelo zobaczyć USG starszego syna i okazało się że też siedział w małym worku a u was też tak jest??
Jaki ładny dzidziuś już, ja mam zdjęcie z 7tyg gdzie było widać tylko fasolkę a tutaj już mały człowiek 🙂🙂🙂

reklama
Oj tak to jest jakaś kompletna masakra i soki z jabłka pije i dalej kiszki zapchane
Ja wszystkiego probuje. Moczę suszone śliwki, piję litry soku z kiszonych ogórków, dieta bogata w błonnik, w końcu lekarz zapisał mi Syrop, ale nie pomaga. Nie mogłam się wypróżnić 4 dni, to lekarz na mnie naskoczył, że nie mogę do tego doprowadzać, jakbym była winna..

reklama
Do góry