Z_zaskoczenia
Fanka BB :)
U nas tak samoMy działamy normalnie z.mezem. może częstotliwość mniejsza bo wieczorem jestem padnięta i zasypiam
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
U nas tak samoMy działamy normalnie z.mezem. może częstotliwość mniejsza bo wieczorem jestem padnięta i zasypiam
Ojej to nie zazdroszczę miałam właśnie w weekend ból pleców i powiem Ci ,ze poszłam na basen i zdecydowanie pomogło wiec polecamJa to się właśnie podniosłam z wyra całą obolała plecy jakbym wczoraj treniwala cały dzień
Mi migdały pomagająJa też dzisiaj taka przymulona, to nocne wstawanie na siku też nie pomaga.. od dwóch dni mam okropną zgagę na wieczór, macie na to jakąś radę?
Polecam tabletki alugastrin. Można je brać w ciąży. Nie są jakoś super mocno miętowe. Można je ssać lub rozgryźć. Dla mnie skuteczneJa też dzisiaj taka przymulona, to nocne wstawanie na siku też nie pomaga.. od dwóch dni mam okropną zgagę na wieczór, macie na to jakąś radę?
mA powiedzcie jak z przytulankami? Bo ja szczerze jeszcze nic odkąd się dowiedziałam o ciąży. Nie wiem dlaczego, nie czuje się najlepiej plus przyznam szczerze, ze się trochę boje (jestem przed pierwsza wizyta). Ale mam tez poczucie winy, ze zaniedbuje partnera. Jak jest u Was ?
u mnie podobnie jak u Ciebie tez jeszcze nic przyznam ,ze się trochę bojeA powiedzcie jak z przytulankami? Bo ja szczerze jeszcze nic odkąd się dowiedziałam o ciąży. Nie wiem dlaczego, nie czuje się najlepiej plus przyznam szczerze, ze się trochę boje (jestem przed pierwsza wizyta). Ale mam tez poczucie winy, ze zaniedbuje partnera. Jak jest u Was ?
Będzie dobrze. Moja teściowa po 9 miesiacach od cesarki zaszla w ciążę i dziecko bez problemu donosiła i sie urodziło ☺Straszne to.. na pierwszym USG lekarz powiedział że trochę szybko wpadliśmy ale że wszystko jest ok mam nadzieję że do konca ciąży tak zostanie. Cięcie miałam w październiku 2019