reklama
angel.sweet.25
Aktywna w BB
Hej dziewczynyki, niestety nie nadrobie was już dziś, tak skrobiecie ja dziś wizytuje, bardzo się denerwuje trzymajcie kciuki na 15 mam być więc jestem już w drodze.
Jeanetttte
Fanka BB :)
potępiam się ja kondolencje grupy prywqtnej
Jakaś autokorekta?
Teraz mam 8 t 3 d. Biorę duphaston, miałam na paczatku śluz zabarwiony na różowo. Mam duże obawy.Mi nie mierzył teraz tętna, mówił, że zmierzymy na następnej wizycie 13.10. A który masz teraz dc? Ja byłam kilka dni wcześniej, bo zle się poczułam, i wtedy serduszka nie było prawie widać. A w kilka dni to się unormowało
mangusta87
szaleństwo autokorektyJakaś autokorekta?
podpinam się pod grupę miało byc
beaciaaa
ZnalazłamMajóweczki 2021 prywatnie tak otworzyłam, jak ktoś jest chętny można się dodawać .
Wysłałam prośbę o dołączenieMajóweczki 2021 prywatnie tak otworzyłam, jak ktoś jest chętny można się dodawać .
A tylko zapytam to jakiś wątek prywatny tu na forum czy na fb ?Majóweczki 2021 prywatnie tak otworzyłam, jak ktoś jest chętny można się dodawać .
reklama
Szałwia88
Na fb prywatna grupa tylko dla członków nikt nie czyta tylko dla nas z tąd. Myślę że zacznie działać jak już wszytskie po wizytach będą i określone. Zobaczymy wyjdzie w praniu.A tylko zapytam to jakiś wątek prywatny tu na forum czy na fb ?