reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Majowe mamy 2021

A więc sytuacja wygląda tak. Ogolnie jak na razie jest ok, wyszło że jestem w 6 tygodniu, serduszko bije 160/min nie słyszałam więc nie wiem czy tak poprostu wpisała. Ale dała marne szanse na utrzymanie. Mnóstwo leków i mam się oszczędzać. Może się uda. Tak mi powiedział lekarz.. Nie owijał w bawełnę
Skoro ok i serduszko bije tak ładnie to czemu marne szanse?

reklama
W miarę powiększania się macicy rozwarstwia mi się blizna po cesarskim cięciu. Poprzednia ciąże straciłam z tego powodu.

Na zdjęciu mój mały skarb naprawdę przypomina mi mały pierścionek. Popłakałam się jak wyszłam od lekarza.

Załączniki

• IMG_20200930_160516.jpg
    IMG_20200930_160516.jpg
    1,7 MB · Wyświetleń: 88
Hej, też mam pakiet komfort w PZU. W poprzedniej ciąży chodziłam do babki medici, ale Pani doktor już nie przyjmuje pacjentów z pakietów medycznych...szkoda,nie stać mnie żeby płacić ok 400 zł co 2 tygodnie za wizytę z USG-tak lekarz kazał mi przychodzić. Czy możesz zdradzić w którym boramed prowadzisz ciążę i u jakiego lekarza? Ja w boramed na Gocławiu będę mieć badania prenatalne z testem podwójnym PAPPA, ależ NFZ-U. Dostałam tylko skierowanie na nie z teleporady ginekologicznej przez PZU.
Boramed Gocław. Teraz Chodzę do doktora Mateusza Zborowskiego, wcześniej do Tomka Oleksika obydwaj super, dużo tłumacza, cierpliwi i wyrozumiali oraz bardzo delikatni. Dr Tomek we wrześniu mial urlop i dopiero po 6.10 wraca wiec zachęcona opiniami poszłam do Dr. Mateusza, kolejna wizyta w piątek. Obydwaj pracują jako położnicy w szpitalu na wołoskiej.

reklama
Do góry