Też jestem zaJestem za [emoji6]
Na październikowych 2018 też miałyśmy taka grupę
reklama
Jak najbardziej też jestem zaTeż jestem za
Jeanetttte
Fanka BB :)
No właśnie już trochę panikuje, jak zawsze ja
Nie panikuj to jest normalne macica rośnie
Mi nie mierzył teraz tętna, mówił, że zmierzymy na następnej wizycie 13.10. A który masz teraz dc? Ja byłam kilka dni wcześniej, bo zle się poczułam, i wtedy serduszka nie było prawie widać. A w kilka dni to się unormowałoHej, a czy lekarz mierzył już czynność serca. Ja w tym samym terminie byłam na USG i lekarz stwierdził czynność serca tylko 70, ale dodał, że ciąża jest młodsza niż to wynika z OM i że jakbym przyszła dzień wcześniej to nic by nie było jeszcze widać. 15 października mam wizytę i strasznie się boję jak to się dalej potoczy. Niskie tętno dziscko może oznaczać jakąś wadę rozwojową.
Szałwia88
Zglaszasz się?To która bierze na siebie założenie grupy ?;p
Ewna4
Dołącz do rozmowy
msngr.com
Z tą grupą na fb to ja odpadam, bo zdecydowanie wolę pisać tutaj, fb nawet nie mam i nie mam zamiaru zakładać a co do forum to na grudniówkach 2019 stworzyłyśmy grupę prywatną i nie było problemu z zapamiętaniem kto jest kim i nadal sobie tam piszemy Na pierwszej stronie zrobiłyśmy tabelkę z nickami, datami porodów, wiekiem, a potem już po fakcie imieniem, datą porodu, wagą i wzrostem dziecka (w sumie można tam dodać wszystko na co macie ochotę, tylko, że ma to sens dopiero jak grupa będzie prywatna). Ale jeśli większość chce się przenieść na fb to droga wolna, nie będę was trzymać na siłę
reklama
Szałwia88
Tylko że to jest chat, na bieżącoDołącz do rozmowy
msngr.com