DziękiNa fb prywatna grupa tylko dla członków nikt nie czyta tylko dla nas z tąd. Myślę że zacznie działać jak już wszytskie po wizytach będą i określone. Zobaczymy wyjdzie w praniu.
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
DziękiNa fb prywatna grupa tylko dla członków nikt nie czyta tylko dla nas z tąd. Myślę że zacznie działać jak już wszytskie po wizytach będą i określone. Zobaczymy wyjdzie w praniu.
A czy na fb widać że Się tam dodałam?Na fb prywatna grupa tylko dla członków nikt nie czyta tylko dla nas z tąd. Myślę że zacznie działać jak już wszytskie po wizytach będą i określone. Zobaczymy wyjdzie w praniu.
Tzn zaakceptowałam kogoś ale nie wiem czy Ty to Ty bo tu mamy jakieś nicki A tam imię i nazwisko. A jeśli pytasz czy twoi znajomi widzą że jesteś w takiej grupie to odp brzmi nie bo to jest grupa prywatną A nie publiczna .Jak już będzie taka pewna i stała to można zaznaczyć opcję że nikt nie może jej wyszukać.A czy na fb widać że Się tam dodałam?
ahaa spoko. Tak A.Cz to jaTzn zaakceptowałam kogoś ale nie wiem czy Ty to Ty bo tu mamy jakieś nicki A tam imię i nazwisko. A jeśli pytasz czy twoi znajomi widzą że jesteś w takiej grupie to odp brzmi nie bo to jest grupa prywatną A nie publiczna .Jak już będzie taka pewna i stała to można zaznaczyć opcję że nikt nie może jej wyszukać.
Na prezydentaJa też wyslalam swoją kandydaturę do grupy