reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Majowe mamy 2021

Dziewczyny A co wy na to jak każda z nas zaliczy już ta 1 wizytę żeby się przenieść na face na tajną grupę? Wygodniej pisać nadrabiać zaległości w czytaniu. Można dodawać fotki tu się wszytsko miesza, można nawet dodać jakaś tabelke z terminem,co kto i jak. Tu na dobra sprawę każda jest anonimowa ale i każdy może wejść i czytać.

[emoji6]
Jestem za [emoji6]
Na październikowych 2018 też miałyśmy taka grupę

reklama
Ja też nie ogarniam tego na fejsie, za dużo tam ciężarnych. Nie da się w ogóle zapamiętać nikogo A tu jednak już jakiś czas mamy kontakt i tak się człowiek przywiazal😊 ja za dużo nie pisze ale jestem na bieżąco, mąż się stale że mnie śmieje "ach to Twoje forum" 🤣

Hehe tak jak mój się wypytywał z kim tak non stop piszę 😀 Teraz też się śmieję ☺️

Tez mam pakiet PZU komfort. Korzystam z usług BORAMED w Warszawie i jak narazie jestem bardzo zadowolona. Już dwie wizyty z USG transwaginalnym trzecia w piątek. Oczywiście w cenie pakietu. W pakiecie jest “ prowadzenie ciazy fizjologicznej” Wiec chyba wszystkie zalecane USG beda w pakiecie 🤷‍♀️.
Hej, też mam pakiet komfort w PZU. W poprzedniej ciąży chodziłam do babki medici, ale Pani doktor już nie przyjmuje pacjentów z pakietów medycznych...szkoda,nie stać mnie żeby płacić ok 400 zł co 2 tygodnie za wizytę z USG-tak lekarz kazał mi przychodzić. Czy możesz zdradzić w którym boramed prowadzisz ciążę i u jakiego lekarza? Ja w boramed na Gocławiu będę mieć badania prenatalne z testem podwójnym PAPPA, ależ NFZ-U. Dostałam tylko skierowanie na nie z teleporady ginekologicznej przez PZU.

A kazda kolejna wizyte musiałaś umawiac znow przez PZU? I lekarz chce robic usg/cytologie czy trzeba sie prosic?
Niestety każdą wizytę trzeba umawiać przez PZU. Pewnie zależy od lekarza, ale do tych, do których ja chodziłam bez problemu była cytologią i USG. Kiedyś udawało mi się umawiać wizytę najpierw w babce Medica, a później potwierdzać w PZU, ale już tak za bardzo nie chcą robić.

reklama
Do góry