reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Majowe mamy 2021

Mi się wydaje, że z każdym tygodniem ze mną jest coraz gorzej.... na początku 6tyg były same mdłości, teraz (8+1) już doszły tak męczące wymioty, ze leżę z miską w łóżku i nie daję rady nic zjeść... dzisiejszy dzień wyjęty z życiorysu. Piersi już nie bolą i jakby zmalały, brzuch nie boli, za to głowa pęka... Nie mam już siły...
Mnie też dziś boli głowa już od południa 😕

reklama
Dziewczyny mnie cos zaraz trafi, mój lekarz na nfz stiwrdzil że pęcherzyk jest za mały, w dniu usg był 6t1d, aż depresji dostaje, możecie na swoje oko coś ocenić? :( dodaje jeszcze jedno zdjęcie usg. Ostatnia miesiączka 14.08

Załączniki

• IMG-20200926-WA0000.jpeg
    IMG-20200926-WA0000.jpeg
    905,9 KB · Wyświetleń: 112
Dziewczyny mnie cos zaraz trafi, mój lekarz na nfz stiwrdzil że pęcherzyk jest za mały, w dniu usg był 6t1d, aż depresji dostaje, możecie na swoje oko coś ocenić? :( dodaje jeszcze jedno zdjęcie usg. Ostatnia miesiączka 14.08
A może miałaś późno owulacje i ciaza jest młodsza na usg. Nic o tym nie wspomnial? Ja w 5t2d miałam 1,14cm. Ale jest uwidocznione ciałko żółte to powinien pojawić się zarodek ❤, kiedy masz następna wizytę? Będzie dobrze

Ostatnia miesiączka 14.08 a do zapłodnienia mogło dojsc 29 owulacja na pewno później niż 14 dc bo zaczęłam brac bromergon i się pozmieniało, wizyta w przyszły piątek ale coś czuję że nie ma się na co nastawiać :(

Ostatnia miesiączka 14.08 a do zapłodnienia mogło dojsc 29 owulacja na pewno później niż 14 dc bo zaczęłam brac bromergon i się pozmieniało, wizyta w przyszły piątek ale coś czuję że nie ma się na co nastawiać :(
Narazie myśl pozytywnie, na kolejnej wizycie będzie widać czy pęcherzyk się powiększa a zarodek istnieje i rozwija. Trochę długo musisz czekać, żeby być spokojną może spróbuj iść wcześniej do innego lekarza. Niektórzy tak chlapną coś i jest stres a potem się okazuje ze niepotrzebnie.

Wolałabym iść do swojego bo naprawdę fajny facet ale zobaczę jakich lekarzy mam w pakiecie, może coś się uda. Zarodek był widoczny, może zdjęcie tego tak nie oddaje ale było na usg widać :(

Dziewczyny czy wy czujecie kłucie macicy? Tak chwilowo mnie tam rwie, juz to zaobserwowałam któryś raz. Może to uczucie powiększania się
ja czuje jakby kłucie w jajnikach czasem tak intensywne ze stoję zgięta w pół i czekam aż przejdą. I często czuje się tak jak na okres. Straszne jest to uczucie bo od razu w toalecie patrzę na papier czy nie ma tam chociaż cienia różu.

reklama
Do góry