Julkova
Fanka BB :)
U mnie kreska i to jasna pojawiła się dopiero w jakimś 6 miesiącu w pierwszej ciąży a w drugiej hmmm chyba prawie wcale nie miałam co do serca niestety też mam czasem jakby takie chwilowe kołatanie. Bije normalnie i nagle przyspiesza tak u góry w klatce piersiowej jakby wysoko. Nie byłam z tym u lekarza a mam to już bardzo długo. Nie codziennie, raz na jakiś czas.Witam po ciazkim dniu. Najpierw robota, potem byłam sobie zrobić paznokcie.
Powiedzcie mi czy u was też się już uwidacznia krecha na brzuchu bo u mnie tak, widać już tak leciutko. Strasznie szybko, jestem w szoku, pozatym strasznie mnie wydeło. W pracy miałam dziś luźniejsza bluzę bo w podkoszulkach już widac Czuję się o dziwo dobrze, w robocie nieraz nawet zapominam ze w ciąży jestem. Jedyne co mnie niepokoi od wczoraj mam jakieś jakby zaburzenia rytmu serca, oczywiście swojego, tak dziwnie mi skacze, nie wiem jak to nazwać...
Teraz wiadomo więcej krwi się produkuje serducho mocno pracuje i musi pompować tą krew to na pewno ma duzo wspólnego. Ja ogólnie szybciej się męczę od jakiegoś tygodnia, na sto procent to jest spowodowane zmiana ilości pompowanej krwi, pracy serca